Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,31 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,13 Ft
Bitcoin
62,252 $

Súlyos pofonba futott bele a Napoli az Inter ellen

A Napoli távolról sem tudja hozni azokat az eredményeket, mint legutóbb, amikor megnyerték a bajnokságot a Seria A-ban.

Fotó: EPA/CIRO FUSCO
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Rá sem lehet ismerni a Napolira, akik már most jelentős hátrányt szedtek össze, noha tavaly dominálták a Seria A-t. Várható volt, hogy azt a tempót nem fogják tudni tartani, de ez a teljesítmény többeket meglepett.

Egyszerűen súlytalanok, sokat hibáznak hátul, nem gólerősek, és számos helyzetet hagynak ki. Emiatt gyakorlatilag ideje korán eldőlt, hogy nem védhetik meg a címüket, és a három nagy közül valaki ismét felér a csúcsra. Soron kívül Tavaszias időben rendezik a téli Balaton-átúszást

A tabella a régi szép időket idézi az Inter, a Juventus és az AC Milan hármas csatájával, míg a Romaa negyedik helyen már messze van. Az Inter 35 ponttal vezeti a kiírást a 33 pontos Juventus előtt, akik eddig csak egyszer kaptak ki.

Bajban van a Napoli

Az AC Milan lépéshátrányba került a három vereségével, bár erre a 29 pontra még lehet építeni, ha erősen jönnek ki a decemberből. A Napoli helyzete viszont kilátástalan, már csak az 5. helyen állnak 24 egységgel.

Legutóbb az Intert fogadták hazai pályán, amiben nem volt köszönet. Az első gólra 44 percet kellett várniuk, ami Calhanoglu nevéhez fűződött, majd jött Barella a 61. percben Martinez passzából.

Ezzel gyakorlatilag minden eldőlt, míg az utolsó gólt a 85. percben Thuram szerezte. Magabiztos győzelmet aratott Simone Inzaghi csapata, míg Walter Mazzarri törheti a fejét, mit lépjen erre.