Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

Nagy Feró: Megváltozott a véleményem Magyar Péterről

Nagy Feró újraértékelte Magyar Péter politikai tevékenységét a Fidesz EP-kampányának megnyitóján.

...svg content...Fotó: Nagy Feró az Összetartozunk - 40 év rock, 40 dal, közel 40 előadó - a Mobilmánia együttes karácsonyi koncertjén a Budapest Arénában 2021. december 23-án. MTI/Illyés Tibor
Belpolitika

Kiss László

Szerkesztő

A Fidesz Európai Parlamenti kampányának megnyitójára a Millenárison került sor, ahol természetesen Nagy Feró is megjelent. A Blikk riportere több más érkező vendég mellett a Beatrice frontemberét is megszólaltatta, és arról kérdezte, hogy vajon Magyar Péter hangfelvételei árthatnak-e a Fidesznek.

Nagy Feró válasza szerint nem foglalkozik Magyar Péterrel, ám úgy véli, hogy a felvételek nem jelentenek veszélyt a párt számára. A Beatrice frontembere korábban meglehetősen kritikusan nyilatkozott Magyar Péterről, mondván, hogy „nem helyes visszasz*arni abba a bizonyos fészekbe”, azonban most úgy tűnik, hogy némiképp megváltoztatta álláspontját. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

„Eleinte nagyon nem tetszett ez a dolog, hogy odasz*rik abba a fészekbe, amelyikben jól érezte magát ezek szerint. Most meg már máshogy gondolom, kicsikét reálisabban azt mondom, hogy éli az életét. Ügyesen csinálja a dolgát, ezért nem kell valakit megszólni, mert éli az életét és próbál érvényesülni. Meg kell bocsátani neki, hát menjen, csinálja a dolgát, aztán majd meglátjuk, az idő mit hoz”, mondta Nagy Feró a riporternek.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.