Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
66,944 $

Nagelsmann nemet mondott a Bayern Münchennek

Julian Nagelsmann nemet mondott a Bayern Münchennek, így biztosan nem tér vissza Thomas Tuchel helyén.

...svg content...Fotó: EPA/RONALD WITTEK
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Julian Nagelsmann még mindig csak 36 esztendős, de már többek között a Bayern München edzője is volt, akik utólag jöhettek rá arra, hogy elhamarkodott döntést hoztak vele kapcsolatban, amikor 2023-ban elköszöntek tőle. Nem sokkal azután történt ez, hogy 2021-ben otthagyta a Lipcsét a Bayern kedvéért, de sokáig nem maradt munka nélkül.

A német válogatott irányítását vette át, viszont az elmúlt időszakban az a hír járta, hogy a Bayern újra az edzőjének akarja. Tuchellel már korábban megállapodtak az idő előtti távozásban, és időközben a rivális Bayer Leverkusen bajnok lett, aki nemcsak a Liverpool, hanem a Bayern hívószavára is nemet mondott. Soron kívül Pünkösd: vasárnap és hétfőn is zárva lesznek az üzletek

Érdekes helyzet állt elő, mert Tuchellel már elődöntős a München, és nem kizárt, hogy BL-győzelemmel búcsúzik. Nagelsmann viszont jól érzi magát a német válogatottnál, olyannyira, hogy bejelentették a szerződése meghosszabbítását, mely 2026-ig szól, így az Európa-bajnokság után is hazája válogatottját fogja irányítani.

Fabrizio Romano is beszámolt az eseményekről, míg Nagelsmann azt mondta, ez egy szívből jövő döntés volt a részéről, és nagy megtiszteltetés számára, hogy a válogatottat edzheti, illetve az ország legjobb játékosaival dolgozhat együtt.

Hozzátette, szeretné, ha sikeres hazai Európa-bajnokságot futnának a válogatottal, és már nagyon várja, hogy a stábbal közösen felkészüljenek a közelgő világbajnokságra, aminek adott esetben szintén esélyesei lehetnek a németek.

Történelmet írt a Leverkusen, veretlenül fejezték be a szezont, kikapott a Bayern München

A Bayer Leverkusen egy több mint hihetetlen szezon végén szerezte meg a bajnoki címet, ráadásul úgy, hogy nem kaptak ki.