Clouds
21 Budapest
Dollár
357,31 Ft
Euró
384,48 Ft
Font
437,06 Ft
Bitcoin
27,693 $

Mióta itt jártál:

Nádai Anikó nem tudna kenyér nélkül élni

Fotó: RTL Magyarország
Style
not image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Van, amiket Nádai Anikó sem hajlandó elengedni, függetlenül attól, hogy úgy szeretne kinézni, mint soha ezelőtt.

Nádai Anikó nemrég tért vissza az RTL reggeli műsorába, a Reggelibe. Nagyon boldog volt, hogy újra a stábbal dolgozhat együtt, majdnem 10 hónap telt el a legutóbbi szereplése óta, leszámítva a rövid való világos kitérőt.

Soron kívül Saját otthonukban fojtottak meg egy anyát és két kisfiát

A Reggeli stábja azóta változott, Lakatos Márk után Járai Máté is távozott. A színész nem volt boldog a döntés miatt, ugyanakkor nem is érez magában haragot, egyszerűen sajnálja, hogy így alakult.

Anikó viszont már hosszú évek óta tagja az RTL-nek, és nem egy műsorban kapott lehetőséget műsorvezetőként. 2023-ra pedig megfogadta, élete eddigi legjobb formáját hozza össze, ugyanakkor van, amiről biztosan nem mond le.

„Semmit sem száműztem az étrendemből, még a lisztes dolgokat sem. Vidéki lányként nem is tudnék fehér kenyér nélkül élni.” – mesélte a Story kérdésére Anikó, a ValóVilág történetének egyik legismertebb szereplője.

„De arra odafigyelek, hogy ne egyem magam degeszre, illetve, hogy este már ne egyek nehezet. És ciki vagy nem ciki, én rendelek. Nem szeretek főzni, és ezen az sem változtatott, hogy részt vettem A Konyhafőnök VIP-ben…”

„Ráadásul két- vagy háromfelé kellene főznöm, amire se időm, se energiám nincs, kedvem meg pláne. Magamnak egészséges menüt rendelek, aminek az alapja többnyire hús sok zöldséggel, és ezzel tökéletesen elvagyok.” – folytatta a Story kérdésére.

Anikó kalóriát és szénhidrátot sem számol, számára az a fontos, hogy kiegyensúlyozott legyen a táplálkozása, valamint eleget mozogjon, de szerinte arra nincs panasz. Három napot edz egyhuzamban, majd tart egy pihenőnapot, és folytatja. Mivel a szerelme is így edz, felváltva vigyáznak a gyerekekre, amivel kényelmesebbé válik a rutin.