Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,310 $

Igazi torreádort játszott a Real Madrid sztárja a Bajnokok Ligája döntőjében (videó)

Nagy volt a hangulat a Bajnokok Ligája döntője után, Nacho például megmutatta, milyen jól áll neki a torreádori szerep.

...svg content...Fotó: EPA/NEIL HALL
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

A Bajnokok Ligája döntője nem volt botrányoktól mentes, ráadásul már az első percben többen berohantak a pályára. Az angol szervezők nem fognak dicséretet kapni ezért, és Wembley ide vagy oda, lehetséges, hogy egy időre parkolópályára teszik a helyszínt a BL-döntőket illetően. Ne feledjük, hamarosan a Puskás Aréna is finálét rendezhet a Bajnokok Ligájában, ahol nem várható ehhez hasonló incidens.

Real Madrid szurkolónak lenni mostanában álomszerű, sorra nyeri a bajnokságokat a csapat, és a Bajnokok Ligáját csak az elmúlt három évben kétszer húzták be, ami szintén rendkívüli teljesítmény. Ancelotti pedig hálás azért, hogy egy ilyen csapatot vezethet, akik szerények, és pontosan tudják, mi a dolguk. Soron kívül Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely újabb bocsánatkérését

Úgy tűnik, a madridiak boldogsága határtalan, miután Mbappé aláírt, már a Real Madrid játékosának tekinthető. Minden dokumentumot rögzítettek a felek, és lehetséges, hétfőn bejelentik a klasszis támadó érkezését, aki az Európa-bajnokságot követően csatlakozik a kerethez, függően attól, meddig jut a francia válogatottal.

Nagy volt a hangulat a BL megnyerését követően, Nacho például felcsapott torreádornak, amit értékelt a közönség, míg a csapattársai jókat nevettek. Különleges élmény lehetett ennyi ember előtt torreádorkodnia a Real sztárjának, aki újabb trófeával növelte a gyűjteményét.

Korábban ismeretlen fajt észlelhettek a mélyben

Több okból is különleges esetről van szó, amelyről felvétel is készült.

Ezt a szuvenírt nem érdemes hazahozni a nyaralásról, bajt okozhat

A nyaralás alatt minden bizonnyal sokakban felmerülhet, milyen jó lenne hazatérni egy egzotikus virággal, ez azonban egyet jelenthet a saját, otthoni növényeink halálos ítéletével.