Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,01 Ft
Euró
392,88 Ft
Font
457,06 Ft
Bitcoin
66,998 $

Moszkvai terrortámadás: három újabb gyanúsított jelent meg a bíróságon

A három új gyanúsított egyike orosz állampolgár, ráadásul ugyanazon család tagjai.

Fotó: MTI/EPA/Szergej Ilnyickij
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

A RIA Novosztyi orosz állami hírügynökség jelentése szerint a nyomozók kérték a három férfi őrizetbe vételét: a gyanúsítottak két testvér, Dilovar Iszlomov és Amincson Iszlomov, valamint apjuk, Iszroil Iszlomov. A portál közlése szerint Dilovar Iszlomovot orosz állampolgárként azonosították.

Mint ismert, az orosz hatóságok korábban azt közölték, hogy négy tádzsikisztáni gyanúsítottat már előzetes letartóztatásba helyeztek május 22-ig, majd bíróság elé kell állniuk. A 32 éves Dalerdzson Barotovics Mirzojev, a 30 éves Saidakrami Murodali Rachabalizoda, a 25 éves Shamsidin Fariduni és a 19 éves Muhammadsobir Fayzov vasárnap jelent meg a moszkvai Basmannij kerületi bíróságon. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

A bíróság bíróság tisztviselői később elmondták, hogy Mirzojev és Rachabalizoda bűnösnek vallotta magát a vádakban. Mint ismert, a moszkvai terrortámadás halálos áldozatainak száma 137-re emelkedett, további 154 ember megsérült, s jelenleg is több mint 100-an vannak kórházban.

Így nullázta le az Arsenal a Chelsea-t a londoni derbin (videó)

A vártnál is simábban hozta az Arsenal a Chelsea elleni londoni derbin, szinte momentuma nem volt a vendégeknek.

Erősödéssel indult a forint napja szerda reggel

Újabb erősödéssel nyitott a forint egy napot, ezúttal szerda reggel, ami a jobb hírek közé sorolható.

Kikapott a Juventus a Lazio-tól, mégis ott vannak a döntőben (videó)

Meglehetősen izgalmasan alakult a Lazio-Juventus mérkőzése a Coppa Italia visszavágóján, ami a Juventus vereségével ért véget, mégis ott lehetnek a döntőben.