Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,15 Ft
Euró
392,89 Ft
Font
457,15 Ft
Bitcoin
66,757 $

Steven Seagal személyesen látogatott el a moszkvai terrortámadás sérültjeihez

Putyin nagy barátja elutazott Oroszországba, hogy találkozzon három sérülttel.

Fotó: MTI/EPA/Kreml/Ria Novosztyi/Pool/Alekszej Druzsinyin
Külföld

Borbély Fanni

Szerkesztő

Sajtóértesülések szerint Steven Seagal színész meglátogatta a moszkvai terrortámadás sérült túlélőit. A színész, aki Putyin nagy támogatója, s korábban „az egyik legnagyobb élő világvezetőnek” nevezte Vlagyimir Putyint, több áldozattal is találkozott.

Az orosz egészségügyi minisztérium közlése szerint a 71 éves egykori hollywoodi sztár meglátogatta az Országos Orvosi és Sebészeti Központot, ahol találkozott három áldozattal, s „köszönetet mondott nekik bátorságukért és kitartásukért”. A Sky News szerint a minisztérium Telegram-fiókján közzétett bejegyzése szerint Seagal kijelentette: Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

„Ami történt, szörnyű tragédia volt, aminek nem lett volna szabad megtörténnie. És úgy gondolom, hogy Oroszország példaként fog szolgálni, és megérteti a világgal, hogy nem lehet csak úgy büntetlenül megtenni ezt bármelyik emberrel. Köszönöm az orvosoknak a gyors munkát, amit végeznek, örömmel látom, hogy a betegek jól érzik magukat és gyógyulnak.”

Mint ismert, tavaly Putyin egy magas állami kitüntetést adományozott Seagalnak „nemzetközi humanitárius és kulturális munkásságáért”. A színész és harcművész gyakori látogatója Oroszországnak, 2014-ben pedig azzal került a címlapokra, hogy nyíltan támogatta, sőt, „nagyon észszerűnek” evezte az ukrajnai Krím területének annektálását.

Mindemellett 2021-ben csatlakozott egy Kreml-barát párthoz, s tavaly nyáron ellátogatott Kelet-Ukrajna orosz ellenőrzés alatt álló részére, ahol találkozott egy oroszok által támogatott szakadár vezetővel. Ukrajna 2017-ben nemzetbiztonsági okokra hivatkozva öt évre megtiltotta Seagalnak az országba történő beutazást.

Júniustól hét kínai város lesz elérhető közvetlen légijárattal Budapestről

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy új közvetlen légi összeköttetés jön létre a két ország között.

Szerda este ismét pályára léphet Szoboszlai a Liverpoolban, élőben adja a tv

Nagy kérdés, hogy Szoboszlai Dominik mennyi lehetőséget kap Jürgen Klopptól, mert mostanában egyre többször jelölte a kispadra a magyar válogatott csapatkapitányát.

Súlyos baleset történt az M1-esen, felborult egy autó

Felborult egy autó az M1-es autópályán, ami miatt a hatóságokat azonnal a helyszínre riasztották, és az érintett szakaszon forgalomkorlátozás van érvényben.