Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
68,760 $

További Hírek

A nyomozók szerint az esettel kapcsolatban felmerült az idegenkezűség gyanúja.

Egy helyi rendőrfőnök szerint a hatóságok nagyszabású nyomozást indítottak az ügy kapcsán, így további letartóztatásokra lehet számítani.

Ezáltal összesen hét személy van amerikai őrizetben, több tucat gyanúsított pedig továbbra is Haiti fő büntetés-végrehajtási intézetében sínylődik.

Egy forrás szerint nem sokkal a baleset előtt felújították és lefestették a mászókát, azonban a fa konzerválását elmulasztották.

A CNB akciói során nagy mennyiségű kannabiszt, ecstasy-t, kristálymetet és LSD-bélyegeket találtak, ha pedig bűnösnek találják a feltételezett elkövetőket, halálbüntetést kaphatnak.

A holland rendőrség kapcsolta le azt a négy embert, akik azt tervezték, hogy elrabolják a belga igazságügyi minisztert, akit egy szövetségi ügyész telefonon figyelmeztetett a gyanúsítottak tervére – Vincent Van Quickenborne pedig egyértelműsítette, a jogállamiság "soha nem fog erőszakba torkollni".

Az egykori tiszt a katonai bázis vezetőjeként szolgált, amikor 43 diákot rejtélyes módon elraboltak 2014-ben, s a mai napig nem kerültek elő.

Sz. Lajos és társai tagadják, hogy közük lenne az MTK egykori játékosának halálához.

A három férfi ellen továbbra is nyomozás folyik a Maggiore-tó közelében történt tragédia miatt, melynek során 14 ember meghalt, amikor egy műszaki hiba miatt egy népszerű drótkötélpálya kabinja a földre zuhant.