Mindent ellopott, amit csak talált, ám messzire nem jutott a cseles tolvaj

Fotó: Police.hu
Belföld
not image

Kulcsár Péter

Szerkesztő

Lezárták a nyomozást a rendőrök annak a 40 éves bátonyerenyei férfinek az ügyében, aki többrendbeli lopás miatt ült előzetesben.

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság hétrendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt folytatott büntetőeljárást O. Róbert 41 éves bátonyterenyei lakos ellen – írta a Police.hu.

Soron kívül Lezuhant egy repülőgép Szenicénél, ketten életüket vesztették

A férfi 2020. november 27-én az éjszakai órákban az egyik mátraverebélyi családi ház teraszán található szekrényből több pár, márkás cipőt tulajdonított el.

O. Róbert a megalapozott gyanú szerint november 29. és december 10. között az egyik bátonyterenyei ingatlan udvaráról egy kerékpárt, egy másik családi ház teraszáról láncfűrészt, míg egy nyitva hagyott parkoló gépkocsiból készpénzt és okiratokat lopott el, illetve kísérelt meg eltulajdonítani. A nyomozók az eltulajdonított értékek egy részét megtalálták és lefoglalták. 

A nyomozás vizsgálati szakaszában a letartóztatásban lévő 40 éves férfi ellen a rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat átadták az ügyészségnek.