Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
371,32 Ft
Euró
394,25 Ft
Font
461,76 Ft
Bitcoin
62,562 $

Így ünnepelte 20. születésnapját Millie Bobby Brown

Millie Bobby Brown 20 esztendős lett, és megadta a módját az ünneplésnek, sok barátja volt ott a nagy eseményen.

Fotó: Instagram/Millie Bobby Brown
Cool

Hujber Dávid

Szerkesztő

Millie Bobby Brown kerek 20 esztendővel ezelőtt látta meg a napvilágot, és hamar eldőlt a sorsa abból a szempontból, hogy sztár lesz belőle. A Spanyolországban született színésznő brit állampolgárként éli az életét, és az Egyesült Királyságot tekinti az otthonának, de az államokat is imádja, ahol befutott.

A Netflix jó érzékkel szerződtette a Stranger Things főszereplőjének, bár a többiek sem panaszkodhatnak. Súlyos összegeket, dollármilliókat kerestek a gyerekek, akikből szép lassan fiatal felnőtt lett. Millie Bobby Brown is gyerekként csöppent bele ebbe az egészbe, még a 2016-os évben, amit sosem felejt el. Soron kívül Magasabb fokozatra emelték a terrorkészültséget Magyarországon

Azóta nagy hollywoodi filmekben is szerepelhetett, amikért szintén komoly összegekre tehetett szert. 2019-ben az akkori Godzilla filmben kapott kiemelt szerepet, majd 2021-ben visszatért. Az Enola Holmes is nagy siker volt vele 2020-ban, majd két évvel később jött a folytatás a Netflixnél, akiknek több mint sokat köszönhet.

Emellett már producernek is mondhatja magát, és hiába született 2004-ben, már 2013 óta a szakma része. Megtehetné, hogy 20 évesen visszavonul, mert az anyagi biztonság adott számára, ugyanakkor aligha gondolkozik el ezen, mert sorra kapja a jó lehetőségeket, és a Netflix továbbra is számít rá.

Immáron 20 esztendősen éli tovább az életét, lassan az amerikai jogrendszer szerint is felnőttnek tekinthető. Évek óta boldog párkapcsolatban él, sok barátja van, akik imádják őt, és a nagy 20. születésnapot is együtt ünnepelték meg. Ez pedig jó lehetőséget adott arra is, hogy a követők betekintést kapjanak a kulisszák mögé.

Terrortámadásnak minősítették az esti késes támadást Ausztráliában, 15 éves az elkövető

Terrortámadásnak minősítette a kormány a tegnap esti templomi késelést, ami lehetővé teszi a rendőrség számára, hogy rendkívüli jogköröket alkalmazzon a nyomozás ideje alatt.