Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,310 $

Hivatalosan is bejelentették Mike Tyson és Jake Paul bokszmeccsének elhalasztását

Mike Tyson és Jake Paul biztosan nem küzd meg egymással az eredeti időpontban július 20-án, miután a legendának egészségügyi gondjai akadtak.

...svg content...Fotó: EPA/ADAM DAVIS
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mike Tyson igent mondott a Jake Paul elleni bokszmeccsre, annak ellenére is, hogy lassan már 60 éves, és 30 év van közöttük. Tyson rendkívül keményen készült, sokan aggódnak is érte, mert a szervezete már nem úgy működik, mint egykor. Ugyanakkor a YouTuber-ből lett bokszolóért szintén aggódnak az emberek, látván azt, hogy a legenda mire képes a ringben.

Nemrég kiderült, hogy Tyson rosszul lett, majd nem sokkal később ő maga üzent, már rendben van. Hozzátette, nem kell 100%-os formában lennie ahhoz, hogy legyőzze 30 évvel fiatalabb ellenfelét. Most azonban kiderült, Tysonnak a közelmúltbeli egészségügyi problémái miatt le kellett állnia az edzésekkel. Soron kívül Vitézy Dávid várja Karácsony Gergely újabb bocsánatkérését

Emiatt elhalasztják a meccset, azt nem rendezik meg július 20-án. A hivatalos bejelentés szerint átütemezik a bokszmeccset egy későbbi időpontra, miután Tyson orvosi ellátásra szorult az egyik repülőútja során, és azt tanácsolták neki, hogy a következő hetekben könnyű edzéseket végezzen, semmi megterhelőt ne csináljon.

Tyson nem adja fel

Egyelőre nincs új időpont, de még idén tervezik megtartani a várva várt bokszgálát, amit a Netflix közvetít. 2005 óta nem volt példa arra, hogy Tyson leállt volna az edzésekkel egy mérkőzés miatt, így most még többen aggódnak az egészsége miatt. A The Verge azt írja, a Netflix a következő hét végén jelenti be az új időpontot, amikor is összecsaphatnak a sztárok.

Tyson a közleményében azt mondta, a teste összességében jobb formában van, mint a 90-es évek óta volt, és hamarosan újra a régi edzésterve szerint fog készülni. Azt mondja, lehet hogy ezzel Jake nyert egy kis időt, de a végén le fogja őt győzni a ringben, mert továbbra is az a terve, hogy kiüti.

Megjegyezte az egykori világbajnok, hogy nagyra értékeli az emberek türelmét, és alig várja, hogy felejthetetlen teljesítményt nyújtson még ebben az évben. Paul pedig közölte, a rajongói is tudják, nem akar mással bokszolni, csak Tysonnal, és a legjobb formájában lévő Tysonnal. Ígéretet tett arra is, hogy komolyan veszi mindezt, és mindent megtesz majd a ringben.