Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,730 $

Megvan az új időpont, ekkor csap össze Mike Tyson és Jake Paul

Hónapokkal később, de még idén rendezik meg Mike Tyson és Jake Paul bokszmeccsét, ami nemcsak a bulvárról fog szólni.

...svg content...Fotó: Instagram/Netflix
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Talán már mindenki értesülhetett róla, hogy Mike Tyson rosszul lett, aki a 60-as évei felé közelít, de még mindig rendkívül fitt, és élete egyik legjobb formájában van. Hihetetlenül erős, gyors, masszív, sokan már előre féltették 30 évvel fiatalabb ellenfelét.

Egyesek könyörögtek Jake Paulnak, hogy mondja le a meccset, mert annak csúnya vége lehet. Végül nem Jake került bajba, hanem Mike, de azóta szerencsére jobban van. Pontosan tájékoztatást nem adta ki, viszont nem fújják le az elmúlt évtizedek egyik legjobban várt sporteseményét, csak csúsztatják az időpontot. Soron kívül 43 évig volt börtönben jogtalanul egy nő, hamarosan szabadlábra kerülhet

A döntés megszületett, a mérkőzést rendező és közvetítő Netflix bejelentette, hogy november 15-én feszül egymásnak a bokszlegenda és a YouTuber-ből lett bokszoló, aki azt ígérte, ki fogja ütni az egykori világbajnokot. Tyson pedig erre úgy reagált, bírja Jake karakterét, de nem fogja kímélni a ringben, és megtudja, milyen az igazi boksz.

Ennyi idejük maradt a jelölteknek leszedniük a választási plakátokat

Hamarosan minden pártnak le kell szednie a választási plakátjait, amit törvény ír elő, kezdve a meghatározott idővel, ami rendelkezésükre áll ehhez.

Videó az Albánok villámgyors góljáról és az olaszok gyors fordításáról

Az olasz válogatott hamar kellemetlen helyzetbe hozta magát az Európa-bajnokság első mérkőzésén, de végül náluk landolt a 3 pont.