Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
371,98 Ft
Euró
398,34 Ft
Font
471,86 Ft
Bitcoin
66,784 $

Ismertették Mike Tyson állapotát

Mike Tyson nem érzi úgy, hogy 100%-os formában kellene lennie a győzelemhez Jake Paul ellen a ringben.

...svg content...Fotó: Instagram/Mike Tyson
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mike Tyson hiába jár lassan a 60-as éveiben, nem kevés esztendőt tagadhatna a korából. Félelmetes izmokat növesztett magára, miközben pokolian gyors és erős a ringben, de ezzel együtt sokan aggódnak is érte, hiszen egy közel 60 éves ember nem lehet olyan formában, mint 30 évesen.

Márpedig Jake Paul, a YouTuber-ből lett bokszoló 30 évvel fiatalabb, és ez lehet az egyetlen igazi fegyvere Tyson ellen, ugyanis hamarosan ringbe szállnak. A Netflix közvetíti az eseményt, még 2 millió dollárért is kínálnak VIP-jegyeket a meccsre, amit sok millióan fognak követni online formában a streaming platformon keresztül. Soron kívül Folyamatosan melegszik a Balaton vize, valahol már csaknem 23°C-os

Tyson valóban félelmetes az eddig megjelent videói alapján, és keményen üzent a fiatal ellenfelének, aki ki akarja ütni őt. Ugyanezt akarja Jake is, akit ugyancsak féltenek, és nem kevesen mondták azt, hogy inkább lépjen vissza, mert a bokszlegenda nem fog kegyelmezni neki, hiába bírják egymást.

Nemrég olyan hírek láttak napvilágot, hogy Tyson rosszul lett. Aggodalomra azonban semmi ok, nincs veszélyben az egykori világbajnok, ahogyan a mérkőzés sem. Minden a tervek szerint halad előre, és Tyson elárulta, 100%-osnak érzi magát, majd hozzátette, bár nem kell annak lennie ahhoz, hogy legyőzze Jake Pault.

Röviden és frappánsan üzent a valaha volt legjobb bokszolónak tartott sportoló, akinek ez lehet az utolsó meccse. Cserébe annyi pénzt fog keresni ezzel az egyetlen bokszmeccsel, mint a profi pályafutása alatt soha. Ez nyilván motiváló, pláne azok után, hogy Mike egykor horribilis összegeket bukott a rossz döntései miatt.

Karácsony Gergely egyvalakinek külön köszönetet mondott

Egyvalakinek különösen nagy hálával tartozik Karácsony Gergely, aki őszintén beszélt erről egy nyílt posztban.