Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
357,18 Ft
Euró
386,57 Ft
Font
454,40 Ft
Bitcoin
69,434 $

Minden eddiginél félelmetesebb Mike Tyson a ringben (videó)

Mike Tyson olyan formában van, ami nm sok jót ígér Jake Paulnak, már csak hónapok vannak vissza a nagy mérkőzésig.

...svg content...Fotó: A küzdőtér Mike Tyson egykori amerikai profi nehézsúlyú ökölvívó világbajnok és Roy Jones Jr. amerikai ökölvívó bemutató ökölvívó-mérkőzése előtt a Los Angeles-i Staples Centerben 2020. november 28-án. Az 54 éves Tyson és a nála három évvel fiatalabb Roy Jones Jr. küzdelme döntetlennel zárult. MTI/EPA/Joe Scarnici
Relax

Hujber Dávid

Szerkesztő

Mint ismeretes, Mike Tyson igent mondott a nagy bokszmeccsre Jake Paul ellen, aki YouTuber-ként kezdte, világhírű lett, majd bokszolónak állt. Most azonban lehetséges, hogy túl messzire ment, mert minden idők egyik legjobbja ellen fog kiállni, amit a Netflix élőben közvetít.

Hiába van 30 év kettejük között, Mike egyrészt rendkívül fitt, másrészt tizenéves kora óta bokszol. Ezzel együtt sokan őt tartják a valaha volt legjobb bokszolónak, és mindenki láthatja, mire képes közel 60 évesen. Nála a kor nemigazán számít, és ha valamiben bízhat Jake, akkor az csak a korkülönbség. Soron kívül Donáth Anna megint kiakadt Magyar Péterre, nem tudja, ki ő valójában

Emiatt lehetséges, hogy Tyson gyors kiütésre fog hajtani, és szabályosan rátámad majd a ringben az ellenfelére. Ennek is megvan a maga veszélye, ha mert ha Jake valahogyan átvészeli az első menetet, a fittségét felhasználhatja a ringben. Más kérdés, hogy az eddig megjelent videók alapján semmivel nem tűnik fittebbnek, sőt!

Tyson rettentően keményen készül, mintha még mindig profi lenne, noha már sok éve annak, hogy befejezte a pályafutását. Hónapok vannak vissza a nyári meccsig, amiért mindketten sok millió dollárt fognak kapni, és várhatóan a Netflix „all time” nézettségi rekordokat dönthet meg, amit nem lesz nehéz mérni a streaming platform miatt.

Alább egy új videót láthatunk arról, hogyan készül Tyson, milyen erőbedobással harcol a ringben. Sokan ledöbbentek, nem számítottak arra, hogy Mike ennyire erős és gyors, hiába lesz lassan 60 éves. Ez megint egy olyan üzenet Jake számára, amit jobb, ha komolyan vesz, mivel ennek könnyen intenzív osztály lehet a vége.

Kövér László elmondta, miért nagyon fontos az embereknek a Fideszre szavazniuk

Kövér László szerint ilyen súlyos kihívás előtt még nem állt Európa és Magyarország, ami egyúttal azt is jelenti, soha nem volt akkora tétje az uniós választásnak, mint most.