Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
353,87 Ft
Euró
384,03 Ft
Font
450,78 Ft
Bitcoin
69,263 $

Egyenesen félelmetes, milyen erős és gyors Mike Tyson (videó)

Mike Tyson újabb videóval üzent ellenfelének, a YouTuber-ből lett bokszolónak, aki lehetséges, hogy az intenzív osztályon köt ki.

...svg content...Fotó: Mike Tyson egykori amerikai profi nehézsúlyú ökölvívó világbajnok (b) és Roy Jones Jr. amerikai ökölvívó küzd a szorítóban a Los Angeles-i Staples Centerben tartott bemutató ökölvívó-mérkőzésen 2020. november 28-án. Az 54 éves Tyson és a nála három évvel fiatalabb Roy Jones Jr. küzdelme döntetlennel zárult. MTI/EPA/Joe Scarnici
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Nem lepődnénk meg, ha súlyos kiütést szenvedne Jake Paul Mike Tyson ellen, és noha nagy összeget kap a meccsért, az egészség mindennél fontosabb. Azok, akik csak Tyson korát nézik, azzal inkább ne is foglalkozzanak.

Ennél messze beszédesebb az, ahogyan Mike bokszol, hiába lassan 60 éves, egészen elképesztő formát öltött, és a sebessége mintha meg sem kopott volna. Az ütőereje is látványos, főleg, ha azt összehasonlítjuk a nála 30 évvel fiatalabb ellenfélével. Soron kívül Alaszka „rozsdásodó” folyói már az űrből is látszanak, elsavasodtak az egykor kristálytiszta vizek

Döbbenetes a differencia, és Mike még messze nem mutatott meg mindent, ez benne a pláne. Nem fogadnánk Jake-re, jelenleg egy forintot sem tennénk rá, aki csak abban bízhat, hogy a 30 év differencia talán megmutatkozik a fittségben, bár látva azt, hogyan szórakozik, ebben sem vagyunk biztosak.

Ami biztos, hogy Mike Tyson őrületes formában készül a nyáron megrendezésre kerülő gálára, ami sok rekordot dönthet meg. Egyre többen igyekeznek lebeszélni Pault a meccsről, de aligha fogja visszavonni az indulását, mert azzal pillanatok alatt tenné tönkre a pályafutását, nem beszélve a kötbérről.

Tyson közben újabb videóval jelentkezett, amit nem kell igazán magyarázni, csak nézzétek meg. Még innen is félelmetes, mi lesz akkor a ringben, amikor megjelenik a lehető legjobb formájában, és nekimegy a srácnak. Régóta vártunk ennyire egy sporteseményt, ami miatt már elkezdhettek előfizetni az emberek a Netflixre.

A Manchester United edzője azt mondja, ha kirúgják, majd máshol nyer trófeákat

Ten Hag egyelőre nem tudja, mi lesz vele, az FA-kupa megnyerését követően már nem volt olyan magabiztos, mint előtte.