Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
368,91 Ft
Euró
392,84 Ft
Font
459,34 Ft
Bitcoin
67,157 $

Egyre kigyúrtabb Mike Tyson, keményen készül

Mike Tyson egyre komolyabb izmokat ölt magára, ami megint csak vészjósló lehet a 30 évvel fiatalabb ellenfelének.

Fotó: Instagram/Mike Tyson
Style

Hujber Dávid

Szerkesztő

Jake Paul kihúzta a gyufát azzal, hogy kihívta Mike Tysont egy éles bokszmeccsre, de azt is írhatnánk, felébresztette az alvó oroszlánt, ami sokba kerülhet számára. Egy biztos, történelmet ír, és azon kevesek közé tartozik majd, aki elmondhatja magáról, ringbe lépett minden idők egyik legjobb bokszolója ellen.

Igaz, ezt egy közel 60 éves Mike ellen teszi majd meg, amivel jobban jár, mert ha egyidősek lettek volna, és a legenda például 25 évesen fut neki az ellenfelének, valószínűleg nagyon-nagyon csúnya véget ér a történet. Látván Mike Tyson felkészülését, erre még 57 évesen is képes lehet, mert elképesztően nagy formában van. Soron kívül Elképesztő teljesítmény: Milák a világ idei harmadik legjobb idejével nyert 100 méter pillangón

Az sem véletlen, hogy többen arra kérik a YouTuber-ből lett bokszolót, inkább mondja le a meccset, mert nagyon súlyosan megsérülhet. Tyson olyan komolyan veszi az edzéseit, mint régen, és pokolian gyors, erős. Mintha a felvételek fel lennének gyorsítva, pedig nem, a legenda ilyen gyors, amivel aligha fog tudni mit kezdeni Jake.

Mike kapcsán egyedül az jelent kérdést, hogy adott esetben fizikálisan bírni fogja-e a meneteket. Emiatt valószínűleg rövidebbre akarja zárni a kérdést, és még az is benne lehet a pakliban, hogy az első menetben rommá veri és kiüti. Sokan pontosan ezt várják, és minden bizonnyal óriási nézettségi rekordot fog dönteni a Netflixen a show.

Nem beszélve a jegyeladásokról, mert erre a mérkőzésre valószínűleg a sztárvilág java is kíváncsi lesz. Súlyos összegekért fognak elkelni a jegyek, és Mike sem fog panaszkodni, óriási gázsit kap azért, hogy kiáll a fiatal bokszoló ellen, aki kvalitásokban meg sem tudja közelíteni őt, még ennyi időse sem. Tyson közben egyre nagyobb izomréteget vesz fel magára, ami az ő győzelmét vetíti előre.