Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,85 Ft
Euró
394,43 Ft
Font
467,04 Ft
Bitcoin
69,780 $

Mike Tyson rosszul lett az American Airlines Miamiból Los Angelesbe tartó járatán

Émelygett és szédült a bokszlegenda.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Jason Szenes
Észak-Amerika

Borbély Fanni

Szerkesztő

A legendás bokszoló képviselői számoltak be arról, hogy Mike Tyson jelenleg lábadozik, miután rosszul lett az American Airlines Miamiból Los Angelesbe tartó járatán.

Sajtósa azt is megosztotta, hogy az 58 éves egykori nehézsúlyú bajnok vasárnap, a leszállás előtt 30 perccel rosszul lett, „émelygett és szédült gyomorfekély miatt”. Soron kívül Havas Henrik az ATV-botrányról: az adatgyűjtésről tájékoztatni kellett volna Magyar Pétert

A közleményben megerősítették, Tyson már jól van, és nagyon hálás az orvosi személyzetnek, akik ott voltak és azonnal a segítségére siettek. Az elsősegélynyújtókat az American Airlines 1815-ös, Miamiból induló járatához riasztották, amikor az leszállt a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren.

Mint ismert, Tyson július 20-án a Dallas Cowboys 80 ezer férőhelyes otthonában a 27 éves, youtuberből lett bokszolóval, Jake Paullal fog ringbe szállni, a mérkőzést pedig a Netflix fogja élőben közvetíteni.

Noha a legtöbben úgy vélik, Tyson kerül ki győztesen a mérkőzésből, vannak, akik aggódnak a bokszlegendáért, miután 2022 augusztusában olyan fotók láttak napvilágot róla, melyeken kerekesszékben ült, illetve bottal sétált egy reptéri terminálon. Ennek kapcsán Tyson később elárulta, hogy isiászban szenved.

Medgyessy szerint Magyar Pétertől már nem lesz elég az, amit eddig csinált Orbán Viktor ellen

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnök szerint Magyar Péternek a Fidesz személyében egy nagyon nehéz és erős párttal kell szembenéznie a 2026-os választáson, ami egészen más kihívás, mint a baloldal.