Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,14 Ft
Euró
391,92 Ft
Font
466,53 Ft
Bitcoin
58,724 $

Összefutott Mike Tyson és a brazil legenda, Ronaldo, közös képet is készítettek (fotó)

Összefutott a két legenda, aminek alkalmából egy közös fotót is lőttek.

...svg content...Fotó: MTI/EPA/Etienne Laurent
Sport
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Az egykori brazil sztár, Ronaldo és az ex-nehézsúlyú bajnok Mike Tyson nemrég összefutott, a nagy találkozásról pedig Tyson egy közös fotót is posztolt az Instagram-oldalán.

Noha sokan támadták a 47 éves Ronaldót, amiért idővel felszedett pár kilót, korábban több sérülést is szenvedett, melyek hátráltatták rendkívül sikeres pályafutását. A Tysonnal készült közös fotón azonban Ronaldo remekül nézett ki, szemmel láthatóan leadott pár kilót: Soron kívül Extrém hőség és technikai problémák nehezítik a vasúti közlekedést

Tyson, aki június 30-án lesz 58 éves, eredetileg a 27 éves YouTuber Jake Paullal találkozott volna egy sokak által erősen vitatott mérkőzésen, azonban a hónap elején Tyson kénytelen volt visszalépni a júliusra ütemezett eseménytől, miután egy Miamiból Los Angelesbe tartó repülőút során rosszul lett.

Ennek következtében Tyson kénytelen volt elhalasztani a youtuberből lett bokszolóval való leszámolását november 15-re, amikor is reméli, hogy majdnem két évtized után először elég fitt lesz ahhoz, hogy újra profi versenyen induljon és le is győzze ifjú ellenfelét.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szoboszlai nagy esélyt kaphat Liverpoolban?

Arne Slot, a Liverpool új edzője kulcsszerepet játszhat Szoboszlai Dominik fejlődésében, miután a magyar középpályás debütáló szezonjának második felében nehézségekkel küzdött.

Ezt mondta Zelenszkij arra, hogy Biden Putyinként mutatta őt be

Zelenszkij európai körútja során elnézően reagált Joe Biden amerikai elnök nyelvbotlására, amely során összetévesztette őt Vlagyimir Putyinnal.