Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Mesterséges intelligenciával okosítják fel az Instagram keresőjét

Kérdésekre válaszol, és kérésre tartalmakat is ajánl.

...svg content...Fotó: Unsplash
Smart

Koós Alexandra

Szerkesztő

Beépül a Meta saját mesterséges intelligenciája az Instagramba, rögtön a platform keresőjébe. Az újítással egy MI-chatbottal is lehet csevegni, de a tartalmak felfedezésében is tud segíteni a funkció. A keresőmezőből a felhasználó rögtön egy „privát üzenetváltásban” találja magát, csak a túloldalon nem egy hús-vér ember, hanem egy chatbot van.

De a nyitóképernyőn néhány javasolt kérdés/prompt is fogadja a felhasználót, amelyek a chatbot használatában, felfedezésében nyújtanak segítséget – írja a HVG a TechCrunch-ra hivatkozva. Megjegyzik: a funkció még tesztelés alatt áll, de a korai beszámolók szerint a tartalmak keresése lesz a fókuszban, különös tekintettel a Reels-videókra. Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Ez érthető is annak fényében, hogy a cég igyekszik lépést tartani a TikTokkal. De a cikkben azt is hozzáteszik: bár az MI-alapú kereső nem hoz forradalmat, javíthat az Instagram sokat kritizált keresőjén. Korábban egyébként arról is beszámoltunk, hogy az Instagram hatalmas lépést tett, új funkciót vezetnek be a kiskorúak védelmében.

Míg ebben a cikkben arról írtunk, hogy rengeteg új funkciót kap a Messenger, régóta vártunk ezekre. A Meta pedig fotókkal is illusztrálta, hogy kell elképzelni ezeket az izgalmas újdonságokat, amelyek heteken belül megérkeznek. Köztük az egyik legjobb, hogy mostantól HD minőségben is lehet fotókat küldeni, de akár egész albumokat is.

Bajnok a Manchester City, ismét lemaradt az aranyéremről az Arsenal

Az Arsenal közel lehetetlen helyzetből várhatta az angol bajnokság utolsó fordulóját, aminek a Manchester City volt a legnagyobb esélyese.

Győzelemmel köszöntek el Szoboszlaiék Klopptól a Liverpoolnál

A Liverpool számára már az utolsó forduló előtt eldőlt, hogy a harmadik helyen fejezik be a szezont, de nem volt mindegy, milyen hangulatban köszönnek el Jürgen Klopptól.