Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
360,28 Ft
Euró
390,72 Ft
Font
456,85 Ft
Bitcoin
57,362 $

Senki nem tudja, honnan bukkant elő Messi testőre

Yassine Cheuko a kommentelők szerint egy valóságos nindzsa.

MTI/EPA/JUAN IGNACIO RONCORONI
Sport

Bense Róbert

Szerkesztő
TÉMÁK

Cheuko akkor vált híressé, amikor David Beckham személyesen bízta meg Lionel Messi védelmével, azt követően, hogy argentin az Inter Miami csapatához igazolt. Úgy tűnik, ennél alkalmasabb személyt nem is rendelhettek volna Messi mellé.

Mint arról már többször is hírt adtunk, az egykori haditengerész és MMA harcos nem veszi félvállról a munkáját, most azonban az eddigieknél is különösebb módon tűnt fel az argentin mellett – szúrta ki a Sportbible. Soron kívül Belső vizsgálat indult Monoki Lehel és Sebők Vilmos viselkedése miatt a Liverpool győzelme után

Messi épp egy akadémiát látogatott meg, ahol már várták a gyerekek. Elsőre úgy tűnik, egyedül sétált a fiatalok felé, ám egyszer csak feltűnt mögötte Cheuko, a videót elnézve látszólag a semmiből.

Persze ha jobban megnézzük a felvételt, kiderül a turpisság, minden bizonnyal a Messit követő golfkocsiról pattant le a testőre, aki ezúttal kedélyesen terelgette az izgatott gyerekeket.

Kétségtelen, hogy Cheuko Messi testőrségének legnépszerűbb tagja, ám nem ő az egyetlen, akit kijelöltek az argentin védelmére. Messit és családját legalább 50 fős csapat védi Miamiban, illetve állandó kísérete is van.