Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,53 Ft
Euró
393,77 Ft
Font
457,11 Ft
Bitcoin
63,964 $

Videós összefoglaló Messi és Suarez duplájáról az Inter Miami meccséről

Messi és Suarez két gólt szerzett az Inter Miami meccsén az Orlando City ellen, akiknek minimális esélyt sem akartak adni az MLS aktuális fordulójában.

Fotó: EPA/ALLISON DINNER
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Az Inter Miami egy nem túl acélos felkészülési időszakon van túl, ráadásul a hongkongi botrány sem jött jól a csapatnak. Messi emiatt rengeteg kritikát kapott, és noha már Suarez is tagja a keretnek, nemigazán ment a játék. Most, hogy kezdetét vette az új szezon az MLS-ben, jobb a helyzet, és eddig veretlenek Messiék.

Legutóbb az Orlando City ellen játszottak hazai pályán, akiket 5-0-ra győztek le. Messi és Suarez több mint kivette ebből a részét, mindketten dupláztak, bár elnézve az ellenfelet, ez sokszor inkább tűnt egy könnyed edzőmeccsnek. Lesznek ennél sokkal keményebb ellenfelei is a jövőben az Inter Miaminak, akik két győzelemmel és egy döntetlennel állnak a keleti főcsoport élén. Soron kívül Kizuhant az ötödik emeletről egy kisgyermek Csepelen

Érdekesség, hogy az Inter Miaminak hat kapura tartó lövése volt, amiből öt kötött ki a hálóban. Ezzel közel 100%-osak voltak a helyzetek kihasználását illetően, míg az ellenfél még csak szépíteni sem tudott, hiába a három kapura tartó labda. A lövések száma 11-9 volt, addig a labdabirtoklást tekintve valamivel jobban állt az Orlando, de hiába.

15 perc sem telt el a mérkőzésből, amikor Suarez duplájával már vezetett az Inter Miami. Ezek voltak a legendás támadó első góljai az MLS-ben, amiknek nagyon örült, míg Messi a második félidőben duplázott, szintén alig pár perc leforgása alatt. Mindkét világsztár sokat ficánkolt a meccsen, pontosan ez az, amit a hazai közönség vár tőlük a folytatásban.

Folytatódik az árcsökkentés a Lidl-nél, újabb 60 termék árát vitték lejjebb tartósan

Az áruházlánc már több mint 600 termék árát csökkentette az árcsökkentési programja keretében, amihez április elejétől újabb 60 árucikk csatlakozott.