Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,863 $

A YouTube után a Messengerrel is probléma van

Úgy tűnik, leginkább a Messenger webes felületével van gond, de az alkalmazás hibáját is többen jelezték.

Fotó: Unsplash
Smart

Koós Alexandra

Szerkesztő

Szerda délután a 24.hu több olvasója is jelezte, hogy problémát tapasztalnak a Messenger kapcsán. A lap szerint a többség arra panaszkodik, hogy nem tudnak üzenetet küldeni, ugyanis az oldal folyamatosan felfelé lapoz a beszélgetésekben. A problémát a Downdetector is jelezte, magyar idő szerint délután fél 1 környékén kilőttek a felülettel kapcsolatos jelentések – teszik hozzá.

Az oldal tájékoztatása, illetve a tapasztalatok szerint leginkább a Messenger webes felületével van probléma, de az alkalmazás hibáját is többen jelezték. Ám nem csak azzal adódik nehézség, hogy nem lehet elküldeni az üzeneteket, hanem annak kapcsán is, hogy sokan meg sem kapják azokat az ismerőseiktől.

A cikkből az is kiderül, hogy több felhasználó is megpróbálta a böngészőben a sütik és a gyorsítótár törlését, azonban ez sem oldotta meg a gondokat. A hibajelentő oldal hozzászólásai alapján nem kizárt, hogy egy hibás frissítési kód okozhatta a zavart a rendszerben. Egyelőre kérdéses, mikorra sikerül javítani a hibát.

De tegnap arról is beszámoltunk, hogy nem egy ember kezdett panaszkodni arra a Redditen, az X-en és a Google támogatási fórumain, hogy probléma van az androidos YouTube-alkalmazással. Mint kiderült, az elmúlt néhány verzió rendszeresen összeomlik, s bár nem minden felhasználó tapasztalja mindezt, látszólag sokakat érint a dolog.

A hibajelenség annyiból áll, hogy a kiválasztott videó ugyan még betöltődik, azonban a további elemek – kommentek, leírás stb. – már nem. Néhány másodperc múlva az egész alkalmazás összeomlik, és nem jelent megoldást az újbóli megnyitás sem, mivel azt követően is előjön a hiba. Nem tudni, mikorra oldódik meg a helyzet, mindenesetre érdemes figyelni az elérhető frissítéseket.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.