Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
358,97 Ft
Euró
388,58 Ft
Font
454,94 Ft
Bitcoin
51,689 $

Gond van az androidos YouTube-alkalmazással

A hibajelenség annyiból áll, hogy a kiválasztott videó ugyan még betöltődik, azonban a további elemek már nem, pár másodperccel később pedig az egész alkalmazás összeomlik.

Fotó: Unsplash
Smart

Koós Alexandra

Szerkesztő

Úgy néz ki, van egy kis probléma az androidos YouTube-alkalmazással: több felhasználó is arra panaszkodik a Redditen, a Google támogatási fórumain és az X-en, hogy az elmúlt néhány verzió rendszeresen összeomlik – írja a HVG a 9to5Google cikkére hivatkozva, hozzátéve, hogy nem minden felhasználó tapasztalja mindezt, de sokakat érint látszólag a dolog.

Kifejtik, a hibajelenség annyiból áll, hogy a kiválasztott videó ugyan még betöltődik, azonban a további elemek – kommentek, leírás stb. – már nem. Néhány másodperc múlva az egész alkalmazás összeomlik, és nem jelent megoldást az újbóli megnyitás sem, mivel azt követően is előjön a hiba. A cikkben hozzáfűzik, a felhasználói panaszok az elmúlt hetekben kezdtek sokasodni. Soron kívül Valaki megnyerte az Ötöslottó rekordnyereményét, itt vannak a milliárdokat érő nyerőszámok

Azt viszont nem tudni, mely alkalmazásverziók lehetnek érintettek, és melyek javíthatják azt, mivel a kommentekből az derül ki, hogy még a legújabb verzió telepítése sem oldja meg a gondot. A HVG megjegyzi, a hibát bizonyára javítja majd a YouTube, ezért érdemes figyelni az elérhető frissítéseket a Play Áruházban.

Továbbá korábban azt is megírtuk, hogy pillanatok alatt zeneszerzők lehetnek a felhasználók a TikTok újításának köszönhetően: ugyanis a cégnél arra készülnek, hogy a felhasználók saját zenei aláfestést készíthessenek videóikhoz az AI Song funkció bevezetésével, ami a mesterséges intelligencia segítségével másodpercek alatt egy teljes szerzeményt képes generálni.

A hírek szerint a szerzői jogokkal kapcsolatos kérdésekre is megnyugtató válaszokat adhat a megoldás. Emellett megerősítésre került, hogy a funkciót már tesztelik, bár az még kérdéses, milyen nevet kap majd, s mikor kerül bevezetésre. Az viszont tény, hogy a felhasználók egy kisebb csoportja már most is kipróbálhatja.