Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
369,02 Ft
Euró
393,85 Ft
Font
457,29 Ft
Bitcoin
66,124 $

Újdonság jön a Google Play Áruházban

A későbbiekben már nem fognak sorban állni az alkalmazások, ha valaki többet is letöltene egyszerre közülük, hanem párhuzamos letöltéssel kerülnek majd fel a felhasználó eszközére.

További Hírek

A Munch egy több mint kiváló kezdeményezés, telefonos applikáció, aminek a segítségével sok rászorulót támogathatunk élelmiszerekkel.

Nem veszélytelen a vírusként terjedő My Puzzles alkalmazás, amely az elmúlt napokban lett igazán népszerű a közösségi médiában.

Tartalmazza a már korábban is emlegetett Napló alkalmazást, emellett új időjárási widgetek és az Üzenetek alkalmazás új funkciói is elérhetővé váltak.

Egyre több van belőlük, és egyre többen is dőlnek be ezeknek.

Az EgészségAblak mobilalkalmazás egy nagyon hasznos app, ami most újabb funkciókkal bővül.

Amerikai kutatók szerint a mai legkorszerűbb viselhető eszközökben már annyi lehetőség rejlik, hogy hamarosan hozzájárulhatnak akár a személyre szabott daganatkezeléshez is.

Hamarosan azokat az alkalmazásokat is alaposabban átnézi a Google, amiket nem a Play Áruházból tölt le valaki az eszközére.

A BringaApp ingyenesen letölthető a Google Play Áruházban, de már folyamatban van az App Store-ban való megjelenése is.

Szeptember 4-től megszűnik a Lidl e-Charge applikáció, helyette a villanyautósok három különböző módon vehetik majd igénybe a szolgáltatást az áruházak nyitvatartási idejében.