Mbappé nagyon határozottan tisztázta, nem szólt bele a PSG igazolásaiba

Fotó: Twitter/French Team
not image

Hujber Dávid

2021. június 14. - 07:12

Mbappe továbbra sem tud egyértelmű választ adni a jövőjét firtató kérdésekre, és benne van a pakliban, hogy ugyan marad még egy szezont Párizsban, nem fog hosszabbítani.

Kylian Mbappé jövője hosszú hónapok óta kérdéses, mivel még mindig nem hosszabbította meg a jövőre lejáró kontraktusát. Sok olyan pletyka jelent meg róla a sajtóban, hogy a Real Madridhoz tart, de a PSG többször kijelentette, hogy nem fogja eladni a francia sztárját.

A támadó jelenleg a francia válogatottal készül az Európa-bajnokságra, ami az elmúlt hét végén vette kezdetét. A 22 éves világsztár egyelőre nem hozott döntést a jövőjéről, de ha nem hosszabbít, jövő ilyenkor ingyen szerződhet el, akár a Real Madridhoz.

Mbappé most sokkal inkább a francia válogatottal akar foglalkozni, mely hamarosan megkezdheti a menetelését a kontinenstornán. „Nem érdekel, azért vagyok itt, hogy Franciaországot képviseljem. A legfontosabb a francia csapat, és nem akarom megzavarni őket.” – idézte a goal.com a támadó nyilatkozatát.

Al-Khelaifi elnök szavaira is reagált, miszerint nincs beleszólása abba, hogy ki érkezzen a csapathoz. „Al-Khelaifi azt mondta, nem fogom kiválasztani az érkezőket? Erre csak azt tudom mondani, hogy egyetlen egy játékost sem kértem az elnöktől, vagy Leonardótól.” – nevezte meg az elnököt és a sportigazgatót, akit lehetséges hogy leváltanak a megtartása érdekében.

Christian Eriksen üzenete a kórházból: „Köszönöm, nem adom fel”

„Szimplán csak futballista vagyok, a pályán történtekkel kell foglalkoznom. Soha nem kértem egyetlen egy játékost sem a PSG-től.” – fogalmazott a PSG játékosa, aki kulcsfigurája volt a francia válogatottnak a 2018-as oroszországi világbajnokságon, és lehetséges, hogy ez most is így lesz az Eb-n.