Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,71 Ft
Euró
396,21 Ft
Font
468,86 Ft
Bitcoin
65,314 $

Márki-Zay Péter: „A DK dörgölőzik Magyar Péterhez?”

Márki-Zay Péter igen éles kritikát fogalmazott meg, miközben egyre inkább azt látni, hogy a DK együtt akarna működni Magyar Péterrel, addig a Tisza Párt vezetője hallani sem akar erről.

...svg content...Fotó: Facebook/Dobrev Klára
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Magyar Péter annyira biztos a sikerében, hogy azt mondta, 2026-ban biztosan megnyerik a választásokat, és ehhez más párttal sem kell majd együttműködniük. Ugyan Gyurcsány Ferenc még mindig kételkedik Magyarban, Dobrev Klára, aki határozott választ kapott Sulyok Tamás kapcsán, nyitott lenne egy együttműködésre.

Dobrev nemrég úgy fogalmazott, Márki-Zay Péter útjára lépet Magyar Péter, majd a korábbi miniszterelnök-jelölt is megszólalt. „A DK dörgölőzik Magyar Péter?” – tette fel a kérdést Márki-Zay a Facebook oldalán, majd azt mondta, ilyen is csak Vásárhelyen fordul elő, miközben Magyar is szóba került. Soron kívül Gyorsabbá és egyszerűbbé válik a C-kategóriás jogosítványok megszerzése

„Ilyen is csak Vásárhelyen fordul elő: a fideszes jelöltet indító álellenzéki Kőfal Egyesület DK-s tagja egy napon belül posztol Magyar Pétert és Dobrev Klárát népszerűsítő posztokat az oldalán, személyesen is eljött a Magyar Péter kampányrendezvényére és a DK embereként az első sorokból élvezte végig, amint Gyurcsány Ferencet szidja, majd mindenáron arra akarta rávenni, hogy a vásárhelyi narancssárga és kék Fidesz álcivil koalícióját támogassa.” – írta a bejegyzésében Márki-Zay Péter.

„Két éve Lázár János azt ígérte, hogy 2024-ben engem egy nő fog leváltani, most mégis inkább három férfit indított: Grezsa István mellett a Fidesz-kocsmába fideszesekkel beszélgető és a Lázár-sajtóban népszerűsített Mi Hazánk jelöltjét, valamint egy máig tőle függő fideszest, aki többek között a közgyűlésünk egyetlen DK-s delegáltjával van egy csapatban.”

Kék Fidesznek is nevezte a DK-t, amire valószínűleg lesz is válasz Dobrevék részéről, mert nem szokták kedvelni, amikor így hívják őket, és azt mondják, semmi közük Fideszhez, akiket le akarnak váltani. „Ők hárman mindenben együtt mozognak: csak engem támadnak, egymást soha, együtt szavaznak ellenem a választási bizottságban, és még az oszlopplakátjaik egy napra pontosan ugyanannyi késéssel érkeztek meg és kerültek kihelyezésre. Nem túl ravasz, igaz, Lázár úr? És mit szól ehhez az országos DK? A kék Fidesz jelöltje egy narancs fideszest támogat és Magyar Péterhez dörgölőzik?”

Rossi szerint Gündogan egyértelműen szabálytalan volt, dühös a játékvezetőre

Minden Marco Rossi arcára volt írva, aki szerint a nap leggyengébb teljesítményét a játékvezető nyújtotta.

Gulácsi szerint minimum kétséges volt Németország első gólja

Gulácsi Péter egészen közelről nézhette végig Gündogan lökését, ami végül sokba került, mert a játékvezető nem ítélt szabálytalanságot.