Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,70 Ft
Euró
390,18 Ft
Font
463,01 Ft
Bitcoin
66,791 $

Gulyás Gergely szerint Dobrev Klára hazudik a köztársasági elnökről

Gulyás Gergely nagyon egyértelműen fogalmazott Dobrev Klára vádjairól, miszerint Súlyos Tamás köztársasági elnök bűncselekményt követett volna el anno ügyvédként.

...svg content...Fotó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter beszédet mond az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány és az Alapjogokért Központ Magyarország 20 éve az Európai Unióban című budapesti konferenciáján 2024. május 6-án. MTI/Kovács Tamás
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Dobrev Klára nagyon súlyos vádakat fogalmazott meg Sulyok Tamással szemben. Azt mondta, évekkel korábban még ügyvédként termőföldeket játszott át külföldiek részére, majd nem sokkal később mindezt tagadták a kormányzati szervek oldaláról. A csütörtöki Kormányinfó alatt is téma volt az ügy, melynek kapcsán Gulyás Gergely határozottan reagált.

Megjegyezte, Sulyok Magyarország egyik legtekintélyesebb jogásza, addig a baloldalon tolongás látható. Hozzátette, Dobrev még a hamis vádtól sem riad vissza, hogy egy kis nyilvánosságot harcoljon ki magának. Hazugságnak nevezte a Gyurcsány Ferenc felesége által tett állításokat, és szívesen megnézné azt a bizonyos feljelentést. Soron kívül Külföldre ment a gyerekbántalmazó karateedző

Gulyás szerint nem mond igazat Dobrev, és ha valaki bűncselekményt követ el ebben az ügyben, az a DK vezetője. Hamarosan újabb tájékoztató tarthat Gyurcsány felesége azt követően, hogy az általa bizonyítékoknak nevezett iratokat beadta a feljelentés részeként. A miniszter gusztustalannak is nevezte a Dobrev által tartott szerdai sajtóeseményt.

Jó hírt közölt utasaival a Wizz Air

Az egész világon jelentkező informatikai probléma a Wizz Air-t sem kerülte el.

Szoros vereség az olaszoktól a magyar férfi vízilabda-válogatott olimpiai felkészülési mérkőzésén

A magyar férfi vízilabda-válogatott 15-14-es vereséget szenvedett az olasz csapattól egy ötméteresekkel eldöntött felkészülési mérkőzésen Szirakúzában.