Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
370,15 Ft
Euró
394,34 Ft
Font
458,56 Ft
Bitcoin
64,038 $

Marics Petiék már Balin lazulnak (videó)

Marics Petiék úgy döntöttek, a világ másik felén kapcsolódnak ki a nagy hajtás után, és ugyan idehaza is melegszik az idő, ez odakint egészen más.

Fotó: Marics Péter (b) és Valkusz Milán, a ValMar együttes tagjai a Debreceni Egyetem yoUDay - Te napod - címû tanévnyitó stadionshow-ján a debreceni Nagyerdei Stadionban 2023. szeptember 13-án este. MTI/Czeglédi Zsolt
Cool

Szabó Kata

Szerkesztő

Egyre többen választják Ázsiát úti célnak, ami korábban kevésbé volt így, de mivel jó áron van, és több mint különleges, adottak a lehetőségek. Emiatt az Egyesült Államokba a sztárok is csak ritkában utaznak el, mivel messze drágább, hiába van még közelebb, például New York, szemben akár Thaifölddel.

Nyilván más a kettő, ugyanakkor az USA a maga nemében felülmúlhatatlan, csak hát az összegek igencsak mások. Míg New Yorkban x összegből megszállunk egy közepes helyszínen, addig ezt ázsiai szigeten luxusban tehetjük meg. Ez csak egy példa a sok közül, és nyilván az időjárás is eltérő, általában ezeken a szigeteken nyár van. Soron kívül Kizuhant az ötödik emeletről egy kisgyermek Csepelen

Bali rendszeres állomása a sztároknak, Pirner Alma is onnan jelentkezett, aki szenzációs formában van. Sári Évi ugyancsak az egyik legvonzóbb híresség, de ő egészen másol, Mexikóban nyaral, aminek megint megvan a maga különlegessége. Legutóbb pedig Marics Petiék ültek repülőre, nem sokkal azután, hogy a Valmar sztárja befejezte a forgatásokat a TV2-vel.

Majka és Pápai Joci RTL-es átszerződése után a vezetőség úgy döntött, Marics lesz az egyik húzónév a Zsákbamacskának, aminek már le is forgatták az új évadát. Stana Alexandra is részese volt ennek, aki nagyon jó kapcsolatot ápol Petivel a Dancing with the Stars óta, de nem jöttek össze, csupán barátok.

Arra is fény derült, Marics Petiék hova utaztak, bár sejteni lehetett, hogy Ázsia a végállomás. Bali lett a célállomás, és láthatóan nagyon jól érzik magukat, fantasztikus napokat tölthetnek el a szigeten. Ha kíváncsi vagy Petiék szállására és a csodálatos környezetre, akkor csak kattints erre a linkre a videóért.

Bemutatta 101 pontból álló programját Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt

Sokkal több van ebben a városban! címmel muttata be programját Vitézy.