Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,85 Ft
Euró
393,32 Ft
Font
457,72 Ft
Bitcoin
66,832 $

Megvan az első játékos, aki nyáron elhagyja a Barcelonát

Fabrizio Romano, az átigazolási hírekre szakosodott neves újságíró bejelentette, hogy Marcos Alonso a jelenlegi szezon végén távozik a Barcelonától.

Fotó: Unsplash/Ken Russo
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Alonso két évvel ezelőtt szabadügynökként csatlakozott a Barcelonához, ám ebben a szezonban a nem kapott túl sok lehetőséget, ugyanis minden sorozatot figyelembe véve mindössze 299 percnyi játékidő jutott neki. Romano szerint a 33 éves védő közös megegyezéssel távozik majd a katalán csapattól.

A Barcelonánál töltött idő alatt Alonso 44 alkalommal lépett pályára a klub színeiben, utoljára 2023 októberében. Száműzetésének oka, hogy Alejandro Balde felemelkedésével és Joao Cancelo kölcsönbe érkezésével a spanyol védő lejjebb került azon a bizonyos ranglétrán, így ritkábban számítottak rá. Soron kívül Jelentős bővítés előtt állhat a Samsung gödi akkumulátorgyára

Romano beszámolója szerint Sergi Roberto jövője is bizonytalan lehet a klubnál, esetleges távozása a Barcelona vezetőedzői helyzetétől függ.

Júniustól hét kínai város lesz elérhető közvetlen légijárattal Budapestről

A külgazdasági és külügyminiszter elmondta, hogy új közvetlen légi összeköttetés jön létre a két ország között.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.