Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
363,16 Ft
Euró
393,88 Ft
Font
459,58 Ft
Bitcoin
61,860 $

Marco Rossival találkozhattak Majka fiai

Egy remek programon vehettek részt Majkáék, többek között Marco Rossival, a magyar szövetségi kapitánnyal is találkoztak.

Fotó: Marco Rossi, a labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya beszél, miután átvette az Év edzője díjat az M4 Sport-Az Év Sportolója Gálán a Magyar Állami Operaházban 2024. január 8-án. MTI/Hegedüs Róbert
Style

Szabó Kata

Szerkesztő

Majka köztudottan hatalmas futballrajongó, hosszú évek óta rajong a sportért. A Manchester United szurkolója, míg idehaza az Újpestért dobog a szíve, a fiai is a legendás magyar klubban játszanak, ahol minden adott a fejlődésükhöz. KI tudja, talán egy nap egy csapatban fognak játszani profiként, de a legfontosabb, hogy élvezzék, amit csinálnak.

A híres rapper és Hajni a lehető legjobban nevelik őket, fontos emberi értékeket adnak át számukra, amiknek nagy hasznát fogják venni a jövőben. Öröm rájuk nézni, és Majka a kedvesével folyamatosan bizonyítja, hogy igenis léteznek még igaz szerelmek, ami manapság nagyon ritka, rossz irányba halad a világ. Soron kívül Donáth Anna Gyurcsány Ferencék plakátjairól: hányingerem van

Sokan kapcsolatból kapcsolatba ugranak, elfelejtik, hogy mit jelent a tisztelet, és így tovább. Majka és Hajni tökéletes párt alkotnak, sokat köszönhetnek egymásnak, és boldogok a családjukkal, akik mindennél fontosabbak számukra. Két fiút nevelnek, egyikőjük már kamasz, ami jelzi, milyen gyorsan eltelt az idő.

Majkáék időben gondoltak arra is, hogy lakást vásároljanak a gyermekeiknek, ami óriási segítség. Ennél gyakorlatilag nincs nagyobb segítség egy fiatal életben, hiszen így hitelt sem kell felvenniük, illetve lakbért sem fizetnek. Hálásak lehetnek, viszont kemény munka is van mögötte, hosszú évek munkája, amit beletett Majka és Hajni.

Legutóbb egy brunch étterem megnyitóján voltak vendégek, ahol többek között Marco Rossi szövetségi kapitány is megjelent. A srácok nagyon örültek Rossinak, hiszen a magyar válogatott edzőjéről van szó, aki reményeink szerint még hosszú éveken át lesz a válogatott első embere. Szép sztori lenne, ha egy nap Majka fiai eljutnának erre a szintre a futballban, és Rossi lenne az edzőjük. Érdemes követni Hajni Instagram oldalát, amit erre a linkre kattintva érhettek el, sok érdekes tartalommal.

Ceglédi Zoltán keményen nekiment Magyar Péternek a közösségi médiában

A politikai elemző szerint ő még akkor is „itt lesz”, amikor a jogászt „ejti” majd az ellenzéki nyilvánosság. Ezzel arra reagált, hogy Magyar – feltehetően – új ellenzéki párt megalapításába kezd.