Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

Dollár
367,79 Ft
Euró
393,34 Ft
Font
457,26 Ft
Bitcoin
66,743 $

Ismertették Rossi kezdőcsapatát Koszovó ellen, jön a meccs a Puskás Arénában

A magyar válogatott Koszovó ellen lép pályára kedd este a Puskás Arénában, ezúttal is telt ház előtt.

Fotó: Szalai Attila, Kleinheisler László és Ádám Martin (b-j), a magyar labdarúgó-válogatott játékosai a csapat másnapi, Koszovó elleni felkészülési mérkőzés előtti edzésén a telki edzőközpontban 2024. március 25-én. MTI/Illyés Tibor
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A magyar válogatott pár nappal korábban szintén telt ház előtt játszhatott, akkor Törökország ellen. Ugyan két magyar gólt is láthattunk a Puskás Arénában, csak az egyiket adták meg, azt, amit Szoboszlai Dominik szerzett büntetőből. Schäfer találata is szép volt, pár másodpercig el is hittük, hogy 2-0 az állás, de a VAR-os elemzések végén az a döntés született, hogy a magyar játékos lesen volt.

Szoboszlai humorosan kommentálta a dolgot a lefújás után, és azt mondta, ha Schäfer nem pattintja ki magát ennyire, akkor talán a válla nem lóg be. Marco Rossi pedig leginkább az eredménnyel volt elégedett, a teljesítménnyel már kevésbé. A gól mellett, aminek még nagyon örülni tudtak a szurkolók, az Dárdai Márton bemutatkozása. Soron kívül Kiürítettek egy budapesti általános iskolát, 30-35 gyereket vittek kórházba

Igazi sztárként fogadták a fiatal játékost, aki korábban a német korosztályos válogatottakban szerepelt. A felnőttek között viszont már Magyarországot képviseli, és alapemberré válhat, talán már az Európa-bajnokságon is. Minden esélye megvan rá, nem lesz könnyű döntenie Rossinak a folytatásban.

Koszovó ellen még más volt a helyzet, mivel ez egy barátságos mérkőzés, ugyanakkor most is egy erősebb kezdőt rakott össze a szövetségi kapitány. Nemcsak a kezdőben, hanem a kispadban is adott a potenciál, ami sokszor legalább annyira fontos, mint a kezdő 11, hiszen egy-két jó cserével meccseket lehet nyerni.

Májusban újabb területen lesz fizetős a parkolás Budapesten

A Sashegyen április 2-től kell fizetni a parkolásért, míg Zuglóban május elejétől indul a próbaüzem, amit rövidesen a fizetős üzem követ majd.