Clouds
21 Budapest
Dollár
368,25 Ft
Euró
394,86 Ft
Font
452,11 Ft
Bitcoin
28,058 $

Videón a Manchester United őrületesen izgalmas győzelme és Casemiro kiállítása

Fotó: EPA/ADAM VAUGHAN
Sport
not image

Takács Petra

Szerkesztő

Nem éppen úgy alakult a Manchester United és a Crystal Palace mérkőzése, mint azt sokan várták, még akkor sem, ha végül a Vörös Ördögök behúzták a három pontot.

Ez egy nagyon furcsa forduló eddig a Premier League-ben, hiszen hiába a százmillió eurós/fontos/dolláros igazolások, a Chelsea nem tudta legyőzni az idén kiválóan teljesítő Fulham-et a pénteki játéknapon.

Soron kívül Tavaszi nap-éj egyenlőség: hétfőn késő este megkezdődik a csillagászati tavasz

Ráadásul az Arsenal váratlanul belefutott egy pofonba a kiesés elől menekülő Everton ellen, miközben a Newcastle nem tudta legyőzni a West Ham Unitedet. A Liverpool ugyancsak bajba került, sima 3-0-ra kapott ki a Wolverhamptontól, így még távolabb került a Bajnokok Ligáját érő helyektől.

Mindezt tökéletesen használta ki a Manchester United, bár ez még sokba kerülhet számukra Casemiro piros lapja miatt. A brazil klasszist fojtogatás okán szórta ki a játékvezető a VAR-os elemzést követően.

Ekkor még 2-0-ra vezettek, de az utolsó 20 perc, plusz a 7 perces hosszabbítás nagyon izgalmasra sikeredett. A Palace rögtön szépíteni tudott, és úgy tűnt, hogy akár még a mérkőzést is behúzhatják az emberelőnnyel.

Végül az United hősiesen kivédekezte a támadásokat, De Gea-nak ismét volt egy óriási védése, míg Martinez úgy tisztázott, mint csak nagyon kevesen. Emellett a súlyos sérülést szenvedett Eriksen helyére igazolt Sabitzer bemutatkozhatott, aki abban a pár percben igen jól mozgott az új csapatában.