Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
368,18 Ft
Euró
394,96 Ft
Font
466,87 Ft
Bitcoin
60,211 $

Videón a Manchester United győzelme a City ellen az FA-kupa döntőjében

A többség azzal számolt, hogy a Manchester City simán nyer a Manchester United ellen az FA-kupa döntőjében, de nagyon rossz napot fogtak ki.

...svg content...Fotó: EPA/TOLGA AKMEN
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Három ligában is kupadöntőt láthattunk szombaton, így volt mit nézniük a futball szerelmeseinek. A Bayer Leverkusen a Német Kupát nyerte meg másodosztályú ellenfele ellen, ráadásul emberhátrányban. Ezzel Xabo Alonsóék részben törlesztettek az Európa-liga fináléjában elszenvedett vereségért.

A franciák szintén kupadöntőt rendeztek, ami egyúttal igazi rangadó volt a Lyon és a PSG között. Mbappé a kezdőben kapott helyet, akit várhatóan hamarosan bejelent a Real Madrid, amivel új időszámítás kezdőik a spanyol ligában. Hasonlóra legutóbb akkor volt példa, mint amikor Ronaldo tette át a székhelyét Manchesterből. Soron kívül Nyomozást indított a rendőrség a Vígszínházban történt baleset ügyében

Az United közel 10 év után nyert ismét FA-kupát, és hiába a rengeteg sérült, a gyengébb játékoskeret, Guardiola csapata képtelen volt mit kezdeni a Vörös Ördögökkel. Már 2-0-ra vezettek Ten Hag fiai, amikor a City szépített, de nem tudták kiharcolni a hosszabbítást, így a trófea ezúttal a riválisnál landolt, mely után a holland edző kissé pikírt módon, dacosan azt mondta, ha kirúgják, akkor majd máshol fog kupákat nyerni.

Hatalmas aszteroida közelíti meg a Földet szombaton

A 2024 MK csillagászati szempontból rendkívül közel, de biztonságos távolságban fog elhaladni.