Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21

AKTUÁLIS

Dollár
371,38 Ft
Euró
397,59 Ft
Font
471,06 Ft
Bitcoin
65,922 $

Így bulizott a Manchester United a City legyőzése után az öltözőben (videó)

Rég volt példa arra, hogy a Manchester United ünnepeljen egy FA-kupa döntő után, ráadásul a Manchester Cityt győzték le, amivel még ízesebb a győzelem.

...svg content...Fotó: EPA/TOLGA AKMEN
Sport

Kiss László

Szerkesztő

A Manchester United és a Manchester City csaptak össze egymással az FA-kupa döntőjében. Hiába volt toronymagas esélyes a City, végül kikaptak, nagyon rossz napot fogta ki, majd Guardiola mindent magára vállalt. A legendás edző szerint az ő rossz döntései vezettek ahhoz, hogy vereséget szenvedtek.

Ten Hag pedig azt mondta, ha ennek ellenére is kirúgják, akkor majd máshol fog kupákat nyerni. Nem volt a legszimpatikusabb nyilatkozat tőle, főleg azok után, hogy az irányítása alatt minden eddiginél mélyebbre süllyedt a legendás csapat. Sőt, a döntő előtt úgy fogalmazott, megérdemli a nyaralást, sokat dolgozott. Soron kívül Hivatalos: Ukrajnának vissza kell adni a kárpátaljai magyaroktól elvett jogokat

Lehetséges, a nyaralása hosszabb lesz, mint gondolja, addig az United már új edzővel készülhet. Ami biztos, a manchesteriek rendkívül boldogok voltak, legalábbis a Vörös Ördögök biztosan, és nagyot buliztak az öltözőben. Majdnem 10 éve volt példa arra, hogy FA-kupát nyerjenek, és akkor is egy holland edző vezette győzelemre őket, majd 48 órával később kirúgták Van Gaalt.

Kiütéssel nyert Németország Skócia ellen az Eb első meccsén

Németország a legkisebb esélyt sem adta meg arra Skóciának az Európa-bajnokság első mérkőzésén, hogy meglepetést okozzon.