Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
353,33 Ft
Euró
380,28 Ft
Font
443,37 Ft
Bitcoin
44,338 $

Összefoglaló videón a Manchester City döntős győzelme az United ellen az FA-kupában

Videós összefoglalót kaptunk a Manchester City és a Manchester United döntőjéről, amit szombat délután rendeztek meg az FA-kupában.

Fotó: EPA/ANDY RAIN
Sport

Hujber Dávid

Szerkesztő

Egy lépésre van attól a Manchester City, hogy triplázzon, amire ezelőtt nem volt példa a klub történetében. Miután megnyerték az angol bajnokságot és az FA-kupát, a Bajnokok Ligája maradt hátra.

Akárcsak a bajnokságban és a kupában, a BL-ben is a City a legnagyobb favorit, Az Inter szinte az esélytelenek nyugalmával vághat neki a mérkőzésnek, de talán ez adhatja meg számukra az esélyt. Soron kívül Az év végére 5000 fogyatékossággal élő ember lakhat kis lakásokban

Mindenesetre kisebb csoda lenne, ha a City kikapna a fináléban, akár 10 emberrel is, annyira erős a keret. Már a kispadon lévők is sokszor erősebbek, mint az ellenfelek kezdőtagjai, ami sokat elmond.

Legutóbb az FA-kupában nyert a manchesteri csapat, annak kék fele, ugyanis a Manchester United volt az ellenfél. Összességében szoros volt a mérkőzés, szorosabb, mint azt bárki sejtette volna.

Ugyanakkor már az első másodpercekben gólt kapott az United, és ez jelentős mértékben befolyásolta az eseményeket. Közel volt a hosszabbítás, de a Vörös Ördögök nem tudtak élni a lehetőséggel, így a Cityé lett a trófea.