Majka és Puskás Peti keményebb levele után Puzsér ismét posztolt

Fotó: Puzsér Róbert független főpolgármester-jelölt nyilatkozik a sajtónak Sétáló Budapest 2019 című programjának eredményváró rendezvényén az önkormányzati választáson a budapesti Krak'n Town szórakozóhelyen 2019. október 13-án. MTI/Kovács Tamás
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Újdonság igazán nincs benne, de kiemelt egy részt, amit lehetséges, hogy rövid válasznak szánt.

Úgy tűnik, hogy 2022 a sztárok hadakozásáról és a szakításokról szól, legalábbis annak első fele. Sokan még mindig nem tértek magukhoz a hír hallatán, hogy Meggyes Dávid elhagyta Horváth Grétát, újabb és újabb meglepő bejelentések jönnek.

Soron kívül Két nagy erejű robbanás történt Svédország két városában

Közvetlen a hétvége előtt Kulcsár Edina és Csuti bejelentette, hogy noha hónapokon át dolgoztak házasságuk megmentésén, nincs tovább. Közösen döntöttek arról, hogy külön utakra lépnek, és nincs szó arról, hogy harag, rossz viszony lenne közöttük

Fontos megjegyezni, hogy harmadik fél sem lépett be a képbe, amit Csuti külön erősített meg a Blikk kérdésére. Közben ide-oda pattog a labda Majka és Puzsér között, de már Puskás Peti is levelet írt a sokan csak megmondó embernek nevezett közszereplőnek.

Majka szintén egy igen kemény levelet fogalmazott meg, majd röviddel ezután érkezett Puskás Peti maratoni írása. Mindkét bejegyzést érdemes elolvasni, de sokan már arra kíváncsiak, hogy vajon erre hogyan reagál Puzsér.

Nem az a fajta karakter, aki csendben maradna, így nem kizárt, hogy a következő órákban lesz hosszabb válasza arra, amit Majka és Peti írt neki. Bizonyos szempontból már reagált is, egy korábban mondott bekezdést idézett, csatolván az Index cikkét.

Lapozó: 1 2