Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,27 Ft
Euró
391,86 Ft
Font
466,64 Ft
Bitcoin
57,832 $

Eljött a nagy nap, Szoboszlaiék összecsapnak Skóciával az Eb-n

Ma késő este eldőlhet a magyar válogatott sorsa, akik eddig egyetlen pontot sem gyűjtöttek az Európa-bajnokságon, ugyanakkor még mindig van esélyük a továbbjutásra.

...svg content...Fotó: Szoboszlai Dominik (k), valamint a svájci Michel Aebischer (b) és Ricardo Rodriguez a labdarúgó Európa-bajnokság A csoportjának 1. fordulójában játszott Magyarország - Svájc mérkőzésen a kölni RheinEnergieStadionban 2024. június 15-én. MTI/Illyés Tibor
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marco Rossi szövetségi kapitány nem akart kifogásokat keresni az elmúlt két meccs miatt, egyszerűen le akarja győzni a skótokat. Szalai Attila többek között a fizikális felkészülés miatt sem aggódik, szerinte rendben vannak, és bízik benne, hogy mindenki elérhető lesz az utolsó nagy csoportmeccsre vasárnap.

Azt azonban elismerte, nem ugyanolyan a válogatott önbizalma, mint korábban, ami érthető, hiszen két vereséggel indították a tornát. Talán túl nagyok voltak az elvárások magukkal szemben a 14 meccses veretlenségi sorozat miatt, bár az is igaz, hogy a németek ellen még csak szerencséjük sem volt. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Ma este azonban pont kerülhet az ügy végére, ugyanis Skócia és Magyarország, valamint Svájc és Németország egyszerre csapatnak össze egymással. Mind a két mérkőzést ugyanabban az időpontban rendezik meg Németországban. Az M4 Sport élőben közvetíti a magyarok meccsét 21 órától, amit egy hosszabb felvezetőműsor előz meg, amit ugyancsak érdekes figyelni.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szokjunk hozzá a meleghez, mert ennél csak rosszabb lesz - közölte a Klímapolitikai Intézet

Az MCC Klímapolitikai Intézet elemzése szerint a globális felmelegedés következtében a mostani hőhullámok a jövőben akár enyhének is minősülhetnek.