Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,23 Ft
Euró
391,35 Ft
Font
465,70 Ft
Bitcoin
64,563 $

Szalai szerint nincs miért aggódni, fizikálisan is rendben van a válogatott

Szalai Attila többek között arra is kitért, hogy fizikális szinten is rendben van a magyar válogatott az Európa-bajnokságon.

...svg content...Fotó: Szalai Attila (b) és az izraeli Roei Gordana a Magyarország - Izrael felkészülési labdarúgó mérkőzésen a debreceni Nagyerdei Stadionban 2024. június 8-án. MTI/Derencsényi István
Sport

Kiss László

Szerkesztő

Ha szívünkre tesszük a kezünket, joggal mondhatjuk azt, hogy vasárnap nagyobb esély van a búcsúra, mint arra, hogy továbbjusson a magyar válogatott az Európa-bajnokságon. Ugyanakkor eddig csak egy gyenge félidőnk volt, ami sokba került, addig a németek ellen nem egy gólt rúghattunk volna.

Szalai Attila, aki az M4 Sport kamerái előtt adott interjút a mindent eldöntő skótok elleni meccs előtt, kitért arra is, hogy szerinte fizikálisan szintén jó állapotban van a csapat, és az sem titok, hogy megcsappant az önbizalmuk az elmúlt két vereség miatt, mert nem éppen a vártnak megfelelően alakultak a dolgok. Soron kívül Joe Biden hazugságokkal vádolja Donald Trumpot, és nem lép vissza

Kiemelte, nagyon komoly szakmai stáb felügyeli őket, akik méréseket, vizsgálatokat hajtanak rajtuk végre. Emiatt is fordulhat elő az, hogy egy-egy játékos többet pihen vagy másfajta edzésmunkát végez. Hangsúlyozta, erre nagyon odafigyelnek, és ennek köszönhetően szép lassan visszatérhetnek a sérültek.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Szalai bízik benne, hogy vasárnapra készen állnak azok is, akik eddig sérüléssel bajlódtak. Ha ez így lesz, Rossi még nagyobbat meríthet, és talán meglepheti az ellenfelet, amire nagy szükség lenne jelen állá szerint.

Gyurcsány Ferenc: Magyar Péter azt mondja, vagy ő, vagy senki

Gyurcsány Ferenc hosszú idő után ismét szóba hozta Magyar Pétert, a Tisza Párt vezetőjét, aki csak saját magukat látják ideális választásnak a kormány élére.

Már több mint 1 millió dollárt gyűjtöttek a Trump-merénylet áldozatának családjáért

A hős édesapa családja részére eddig összesen 1 millió dollár gyűlt össze, nem egész 24 óra alatt, ami óriási eredmény.

Kiderült, mesterlövészek voltak Donald Trump merénylője alatt

Egyre szürreálisabb, ami szombaton történt, már azt is tudni, hogy a 20 éves merénylő alatt a merénylet ideje alatt mesterlövészek tartózkodtak, akik a tömeget figyelték.