Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
361,58 Ft
Euró
391,43 Ft
Font
465,88 Ft
Bitcoin
66,053 $

Szalai Attila is azt mondja, a sikerek miatt tehették maguknak magasabbra a lécet

Ez nem jelenti azt, hogy elszállt volna a magyar válogatott, mert távolról sem, egyszerűen magas célokat határoztak meg.

...svg content...Fotó: Szalai Attila (k) a magyar labdarúgó-válogatott edzése a Telki edzőközpontban 2024. június 7-én, egy nappal az Izrael elleni debreceni barátságos mérkőzés előtt. MTI/Koszticsák Szilárd
Sport
Author image

Hujber Dávid

Szerkesztő

Marco Rossi szövetségi kapitány nyilatkozott úgy, hogy nem akar kifogásokat keresni, egyszerűen meg akarják nyerni a meccset Skócia ellen. Bármi is legyen a végeredmény, mindent bele fognak adni, ugyanakkor tény, a csapat önbizalma csökkent a két vereség miatt, amik igencsak megütötték őket.

Szalai Ádám a sajtóeseményen az idei évéről azt mondta, ő is érzi, hogy ez most egy nehezebb esztendő a pályafutásában, és nehéz időszak van mögötte klubszinten is, ugyanakkor büszke arra, hogy a magyar válogatott tagja lehet. Kiemelte, büszke, hogy segíthet a csapatnak a mérkőzéseken és az edzéseken, amik alatt mindent belead. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Hozzátette, igyekszik meghálálni a bizalmat, amit kapott, viszont nincsenek olyan érzései, hogy az év negatív hatással lett volna az önbizalmára és a magabiztosságára, mert az változatlan. Ami pedig a formáját illeti, nyilván folyamatosan dolgozik rajta, hogy egyre magasabb szintre kerüljön, még mindig van benne potenciál.

Ami pedig a válogatott utolsó meccsét illeti, úgy fogalmazott, nagy a nyomás rajtuk, és talán az elmúlt hónapok sikerei, a 14 meccses veretlenségi sorozat miatt is magasabbra tették a lécet. Megjegyezte, saját maguknak kell megfelelni ehhez, és szeretnék begyűjteni a 3 pontot, mert ha ez sikerül, elmondhatnák, hogy jobban szerepeltek, mint az előző Eb-n, amikor 2 pontot gyűjtöttek.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

A magyar csapat vasárnap este lép pályára 21 órától Skócia ellen, és ha nyernek is Szoboszlaiék, az sem jelent biztos továbbjutást. Emiatt már nem feltétlen van a magyarok kezében a sorsuk, de nem tét nélkül lépnek pályára, és ez a legfontosabb.

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.

Magyar Péter tagadja, hogy vezetőnek és politikusnak készült volna

Magyar Péter most azt állítja, vezetőnek és politikusnak sem készült, amiben sokan kételkednek, látván azt, hogyan építette fel magát.