Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,41 Ft
Euró
392,62 Ft
Font
467,42 Ft
Bitcoin
57,428 $

Magyar Péter újabb országjárásra indul, meglepetést is ígér

Újabb meglepetést ígér Magyar Péter, aki hamarosan újabb országjárásra indul, miközben párttagokat keres.

...svg content...Fotó: Facebook/Magyar Péter
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Magyar Péter az elmúlt hétvégén tartotta meg az első nagyobb politikai rendezvényét, ami nem tüntetés volt. Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök is szóba került az eseményen, aki jelenleg a nyaralását tölti vidéken, és nem zárta ki annak a lehetőségét, hogy együttműködjön a Tisza Párt vezetőjével.

Magyar Péter azonban hallani sem akar erről, nem hajlandó semmilyen együttműködésre az egykori kormányfővel. Továbbra is azt gondolja, hogy Gyurcsány pártja, a DK a Fidesznek dolgozik, emiatt is hívja őket „kék Fidesznek.” Ezt élesen elutasítja a DK, és Gyurcsánynak arról is megvan a véleménye, hogyan bánik a médiával Magyar. Soron kívül Már most megdőlt a napi hőrekord, 39°C-ot mértek baján

Egyre többen kérdőjelezik meg Magyar Péter magatartását, aminek még lehetnek negatív hatásai a választásokon 2026-ban. A diszkós ügye is téma, de abból a szempontból szerencséje volt, hogy az nem közvetlen a választások előtt történt, mert addig valószínűleg sokan meg fognak feledkezni róla, és aligha követ el még egy ilyen hibát, amire nem kevesen hívhatták fel a figyelmét.

Magyar Péter meglepetést ígér

„A politikai rocksztár és utcai harcos korszaknak vége. Mostantól a közös építkezésen van a hangsúly.” – üzent a Facebook oldalán Magyar Péter, a Tisza Párt első embere, aki elárulta, már lehet jelentkezni párttagnak, illetve csatlakozhatnak a közösségükhöz, hogy együtt tudjanak dolgozni.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

Hamarosan ismét országjárásra indul, mint tette azt a legutóbbi választások előtt. Sőt, meglepetést is ígér, bár ezzel kapcsolatban egyelőre nem árult el túl sokat, sokkal inkább sejtelmes maradt. „A honlapunkon már tudtok jelentkezni párttagnak, vagy tudtok csatlakozni a közösségünkhöz, hogy együtt dolgozzunk. Július végétől megkezdődik a 106 egyéni országgyűlési képviselőjelölt kiválasztása. Szeptembertől pedig folytatódik az országjárás. És még meglepetést is tartogatunk.” – tette hozzá a bejegyzésében.

„Ha anyagilag hozzá tudsz járulni a rendszerváltáshoz, azt egyedi és havi rendszerességű támogatás formájában is megteheted a honlapunkon. Természetesen továbbra is számítunk az önkénteseink munkájára. Minden segítséget szívből köszönünk! Lépésről lépésre…”

Karácsony Gergely kiakadt: „Miért mondanék le? Ez milyen kérdés, ne haragudjon”

Karácsony Gergely nem volt túl elégedett az egyik kérdéssel a Telexnek adott interjú alatt, miközben arról beszélt, polgárháború alakulhat ki egy országgyűlési választásból, ha olyasvalami történik, mint nemrég a budapesti választáson.