Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
360,38 Ft
Euró
390,79 Ft
Font
464,33 Ft
Bitcoin
65,928 $

Gyurcsány Ferenc nyaralni ment, órákat képes online sakkozni

Gyurcsány Ferenc elhagyta Budapestet, és megkezdte a nyaralását Kötcsén, ugyanakkor továbbra is munkában van.

...svg content...Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc
Style

Takács Petra

Szerkesztő

Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök csak ritkán tesz közzé bulvárosabb tartalmakat, de most kivételt tett. Többek között azt is megtudhattuk tőle, hogy imád sakkozni, és online is képes órákat játszani, mert az kikapcsolja és közben fejleszti az agyműködését.

A DK elnöke, aki a sajtó egy részével már szinte „hadban áll”, Kötcsére utazott. Megtudhattuk, fia, Marci túljutott a nyári táborok első turnusán, így neki is elkezdődik a láblógatós nyaralás, ami mindig izgalmas és eseményekkel teli. Soron kívül 78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

„Akkor mostantól indul a kötcsei nyár. Marci túljutott a nyári táborok első turnusán, neki elkezdődik a láblógatós nyaralás. Falra tűzött excel táblázatban osztjuk be, hogy ki, mikor tud vele lenni, mikor jönnek barátok, mikor megy át ő valakihez pár napra itt a környéken.” – írta a Facebook oldalán Gyurcsány Ferenc.

Javarészt már Kötcséről fog dolgozni Gyurcsány a következő időszakban, de amikor szükséges, visszatér Pestre, illetve vidéki programokra utazik. Dobrev Klára is vele tartott, aki hol Brüsszelben, hol Magyarországon tartózkodik, miközben azért a nyaralásra is szentelnek időt.

Csatlakozz a Liner.hu szerkesztői csapatához!

„Javarészt innen dolgozunk, amikor kell, akkor persze megyünk Pestre, mindenfajta vidéki programokra, Klári Strasbourgba, Brüsszelbe. Sokan érzékelik, hogy online (is) dolgozunk, én több órát el tudok tölteni online sakkal is. Ha nyár, akkor Kötcse.”

Már bruttó 652 ezer forintra nőtt az átlagkereset Magyarországon

Az emberek keresete is egyre magasabb Magyarországon, májusban például 652 ezer forintra nőtt a bruttó átlagkereset.

Elgázolt egy kerékpárost, majd házfalnak ütközött egy autós Nagyatádon

Súlyos baleset történt Nagyatádon, ahol egy autós elgázolt egy kerékpárost, majd egy házfalnak csapódva állt meg.

78 milliárd forintos fizetési felszólítást küldött az EB Magyarországnak

Magyarországnak végre kell hajtania az EU Bíróságának ítéletét, és 45 napon belül ki kell fizetnie a menekültügyi pénzbírságot – áll a kormánynak címzett friss levélben.