Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
362,93 Ft
Euró
393,56 Ft
Font
467,79 Ft
Bitcoin
64,201 $

Magyar Péter feljelenti Orbán Viktort: Gulyás Gergely így reagált rá

Gulyás Gergely miniszter frappánsan és tömören reagált Magyar Péter azon tervére, hogy felejteni Orbán Viktor miniszterelnököt.

...svg content...Fotó: Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter beszédet mond a kétnapos Konzervatív Politikai Akció Konferencia (CPAC Hungary) második napján a Millenárison 2024. április 26-án. MTI/Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Magyar Péter, a Tisza Párt vezetője minden nap hallat magáról, többek között a közösségi médiában is, és sorra adja az interjúkat. Így tett legutóbb is, amikor azt nyilatkozta, 2026-ban ők nyerik meg a választásokat, és még csak koalícióóra sem les szükségük ahhoz, hogy átvegyék az irányítást Magyarországon.

Márki-Zay Péter pedig már arról ír, hogy a DK mintha elkezdett volna dörgölőzni Magyar Péterhez, aki hallani sem akar arról, hogy köze legyen Gyurcsány Ferenc párjához. Dobrev Klára pedig Sulyok Tamás köztársasági elnökről tett súlyos állításokat, amire Gulyás Gergely miniszter úgy reagált, hogy hazudik a DK vezetője.

A csütörtöki Kormányinfó alatt Magyar Péter szintén szóba került az újságírói kérdések alatt, miután a Tisza Párt vezetője azt állítja, fel fogja jelenteni Orbán Viktor miniszterelnököt, amiért háborúpártinak állítják be, holott szerinte ez nem igaz. Gulyás nagyon röviden, tömören és frappánsan reagált erre az ügyre.

Megjegyezte, humorrovatot kellene létrehozniuk a Kormányinfón, és ha ez megtörténik, azon belül tud érdemlegesen reagálni arra, amit Magyar Péter állít és csinál. Korábban Gulyás és Magyar barátok voltak, de azóta Varga Judit volt férje egészen más irányt vett, és folyamatosan támadja a kormányt, amit le akar váltani.

Szlovákia válaszlépésekkel fenyegette meg Ukrajnát az olajszállítás blokkolása miatt

A szlovák vezetés élesen bírálta Ukrajnát az orosz Lukoil olajszállításainak blokkolása miatt, válaszlépéseket helyezve kilátásba.

Helyi járatú busznak csapódott egy autós Szolnokon, mentőket is riasztottak

Mentőket is riasztottak ahhoz a balesethez, ami az éjjeli órákban történt Szolnokon, ahol egy busz és egy személyautó karambolozott egymással.