Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,64 Ft
Euró
390,88 Ft
Font
464,17 Ft
Bitcoin
63,701 $

Magyar Péter máris beszólt Gulyás Gergelynek

Magyar Péter sokat nem várt a beszólással, ismét odaszólt Gulyás Gergely miniszternek, ezúttal a Kormányinfón elhangzottak miatt.

...svg content...Fotó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnöki Kabinetiroda épületében 2024. június 13-án. MTI/Soós Lajos
Belpolitika

Kiss László

Szerkesztő

Magyar Péter továbbra is kap hideget-meleget, minden eddiginél megosztottabb a személyisége az emberek között. Erre nem egy lapáttal tett rá azzal, hogy otthagyta az ATV élő műsorát, amiről Medgyessy Péter volt miniszterelnöknek is megvan a maga véleménye, és szerinte a Tisza Párt vezetőjének ettől a ponttól kezdve sokkal nehezebb dolga lesz.

A Fidesz egészen más ellenfél, mint az elemeire hullott baloldal, és aki alábecsüli a kormánypártot, az nagyot bukhat. Medgyessy szintén arra számít, most fog igazán kiderülni, van-e miniszterelnöki potenciál Magyarban, akiről Menczer Tamást azt mondta, a korábbi fideszes soha nem lesz miniszterelnök. Soron kívül Lázár János reagált az üdítős betiltós sztorira: „Kamu”

Gulyás Gergely miniszter a Kormányinfón tette egyértelművé, kizárt, hogy a KDNP egy frakcióban legyen a Tisza Párttal az Európai Parlamentben. Ha szükséges, kilépnek, mivel nem fognak ugyanazon frakcióban ülni Magyar Péterrel, aki a vártnak megfelelően hamar reagált erre, és megint odaszólt Gulyásnak.

„Kedves Gulyás Gergő, a TISZA Párt a magyar emberekért fog dolgozni itthon és Brüsszelben is. Kedves Gergő, nem kell félni, nem fog fájni. MP” – írta a posztjában Magyar Péter, aki kapcsán arra is sokan kíváncsiak, vajon miért ért véget ilyen gyorsan a kapcsolata a kedvesével.

Máris megkezdődtek a minimálbér emeléséről szóló egyeztetések - ennyi lehet az emelés mértéke

A Liga Szakszervezetek elnöke szerint a munkáltatók többsége támogatná a 10 százalékos minimálbér-emelést 2025-re.

Újabb nagy tehetséget igazolt a Manchester United

Sorra igazolja a jobbnál jobb tehetségeket a Manchester United, ezúttal egy 18 éves játékost szerzett meg magának a legendás klub.