Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
67,387 $

Magyar Péter súlyos hibát követett el az ATV-s kisétálásával?

A Tisza Párt vezetője még mindig csak tanulja, milyen politikusnak lenni, és Medgyessy Péternek megvan a véleménye arról, amit az ATV-ben látott Magyar Pétertől.

...svg content...Fotó: YouTube/ATV Magyarország
Belpolitika

Szabó Kata

Szerkesztő

Medgyessy Péter a Partizánban több fontos pontra is rámutatott a Tisza Péter választási sikere kapcsán, ami a könnyebbik fele volt a dolgoknak, mert egy elemeire hullott, gyenge ellenzéket győztek le. Az sokat elmond, hogy az a DK volt a fő ellenfelük, ahol még mindig Gyurcsány Ferenc irányt.

A volt miniszterelnök a választási kudarc ellenére sem hajlandó lemondani, pedig sokak szerint a DK erősebb lehetne nélküle, de ha még háttérbe is vonulna, Dobrev Klárát mindig megbélyegeznék azzal, hogy nem ő hozza a döntéseket. Emiatt is mondta azt Magyar Péter, a DK soha nem lesz alkalmas arra, hogy választást nyerjen.

Medgyessy szerint Magyarnak most már nem lesz elegendő az orbánozás, ennél messze többre lesz szüksége, ráadásul a Fidesz az ellenfelük a következő körben, a 2026-os választások idején, akik ellen nem lesz könnyű dolguk, már csak az erőforrások közötti különbségek miatt sem, illetve Orbán Viktor egy olyan politikai veterán, akinek minden a kisujjában van.

Az ATV-s ügy

Az ATV-s ügy is megosztja az embereket, egyesek nem nézték jó szemmel azt, amit Magyar Péter csinált. A nézettségnek biztosan jót tett, a megítélésének már nem biztos, és többször ezt nemigen játszhatja el, addig ez az egy jelenet valószínűleg belefért, amiből tanulnia kell, és utólag talán már másképpen döntene.

Ami az ATV-s ügyét jelenti a kisétálással, Medgyessy megjegyezte, Rónai Egon kiváló riporter, de szerinte nem volt egy túl elegáns megoldás az, amit tett a dokumentummal az interjú elején. „Nehéz egy ilyen helyzetben jól viselkedni.” – mutatott rá a volt kormányfő, aki hozzátette, egy rátermett politikus ilyen helyzetben feltalálja magát, aminek nem az a módja, hogy feláll.

„Egy rátermett politikus egy ilyen helyzetben feltalálja magát, és a feltalálásnak nem az a módja, hogy feláll és kilép.” – emelte ki a Partizánban Medgyessy, aki minden bizonnyal Magyar helyében nem állt volna fel.

Csípős választ kapott Karácsony Gergely az F1-es helikopteres posztjára

Kőrösi Koppány fejlesztéspolitikai szakértő sem hagyta szó nélkül Karácsony Gergely legutóbbi posztját, ami ezúttal a Magyar Nagydíjról szólt.