Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
390,19 Ft
Font
463,02 Ft
Bitcoin
67,610 $

Medgyessy Péter elárulta, mi a Tisza Párt sikerének titka

Medgyessy Péter volt miniszterelnök őszintén beszélt arról, hogy szerinte mi a Tisza Párt sikerének titka.

...svg content...Fotó: Orbán Viktor miniszterelnök (b) és felesége, Lévai Anikó (háttal) Medgyessy Péter volt miniszterelnökkel beszélget a 17. vizes világbajnokság megnyitója előtt a Lánchíd pesti hídfőjénél 2017. július 14-én. Mellettük Lévai Anikó, Orbán Viktor miniszterelnök felesége (háttal). MTI Fotó: Koszticsák Szilárd
Belpolitika

Kiss László

Szerkesztő

Medgyessy Péter korábbi miniszterelnökként pontosan tudja, milyen egy országot irányítani, majd azt elveszíteni. Természetesen figyelemmel követte a választás eseményeit, melynek kapcsán a Partizán kérdésére úgy fogalmazott, összességében nem rogyott össze semmi a baloldalon, de a kudarc nyilvánvaló.

Megjegyezte, ki kell elemezni a helyzetet, és a 2026-os választásokig még van idő arra, hogy mindenki a megfelelő módon újraszerveződjön. Még a Momentumot sem írná le, ahol már nem Donáth Anna az elnök, akinek a helyét Fekete-Győr András venné át. A volt kormányfő szerint nagyon össze kell szedniük magukat, akárcsak a többi pártnak. Soron kívül Elképesztő motoros tömeg jelent meg a felrúgott kisfiú lakhelyén Jászberényben

Medgyessy kiemelte, át kell gondolniuk, hogy mennyire tehetetlenül viselkedtek az elmúlt több mint 10 évben. Vannak kételyei, hogy képesek erre, de ha megcsinálják, akkor nem fog összeomlani a baloldal rendszere. Ennek kapcsán mondta azt, hogy ha a Momentum nem tudja levonni a konzekvenciákat, akkor nem lesznek részesei a párstruktúrának.

Sajnálná, mert egy nagyon dinamikus és fiatalos pártként ismerte meg őket, amiből csak egy van. Donáth szerinte egy igen tehetséges politikus, ugyanakkor nem jól mérte fel a helyzetet. Rámutatott arra is, hogy a Momentumnak vannak polgármesterei és képviselői, viszont túlságosan Budapestre koncentrálnak, emiatt egy rétegpárt.

Hozzátette, a népharag az ellenzékre zúdult, nagyon gyengén szerepelnek már évek óta, így szerinte tulajdonképpen megérdemelték, amit kaptak. A Tisza Párt sikerét pedig abban látja, hogy mozgósították a passzív szavazókat, elvitték a baloldal elől a voksolókat, és még a Fidesztől is nyertek embereket.

Újabb sokkoló állítások jelentek meg a gyermekbántalmazó karateedzőről

Egyre több sokkoló állítás jelenik meg a gyermekbántalmazó edzőről, újabb és újabb súlyos nyilatkozatokat adnak ellene.