Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
355,71 Ft
Euró
386,98 Ft
Font
451,92 Ft
Bitcoin
67,008 $

Magyar Péter szerint „egészen ijesztő” Dobrev Klára, most elárulta, mire utalt

Nem a DK politikusának külsejére tett megjegyzést, most tisztázta a dolgokat.

...svg content...Fotó: MTI/Illyés Tibor
Belpolitika

Takács Petra

Szerkesztő

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke politológushallgatók előtt beszélt a szokolyai POLIP Közéleti Táborban, ahol elhangzott az a mondat, ami miatt Molnár Csaba, a Demokratikus Koalíció (DK) alelnöke kritizálta Magyar Pétert. A kivágott mondat úgy hangzott:

„Dobrev Klára ilyen egészen ijesztő, de ha gyerek lennék vagy gyerekem lenne, lehet, nem tolnám ott babakocsival, nehogy megálljon a növekedésben.” Soron kívül Verőcei halálos hajóbaleset: felvételek a kutatásról az eltűntek után

Molnár Csaba a kiragadott mondat kapcsán hangsúlyozta, meglátása szerint Magyar Péter a Fidesz stílusát képviselve indított „ízléstelen lejárató kampányt” Dobrev Klára ellen, hozzátéve, hogy politikusok nem beszélnek így egymásról.

Erre az állításra a Tisza Párt alelnöke is reagált egy, a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében. Magyar Péter a DK kritikája kapcsán cáfolta, hogy Dobrev Klára külsejére tett volna megjegyzést, kiemelve, hogy a párt kivágott egy fél mondatot egyik megszólalásából:

„Én arról beszéltem, hogy a politikai elit pártjai micsoda vizuális szennyezést követnek el, amikor teljesen feleslegesen teleplakátolják a gyönyörű településeinket. Javaslom a hatalmi elit tagjainak, hogy inkább merjenek az emberek közé menni, a szemükbe nézni és válaszolni a kérdéseikre.”