Dollár
391,79 Ft
Euró
412,07 Ft
Font
480,12 Ft
Bitcoin
16,949 $

MacBook-koppintás Kínából – így fest a Realme új laptopja

Weibo/Realme
not image

Kulcsár Péter

2021. augusztus 12. - 22:34

Júniusban röppentek fel az első pletykák a kínai gyártó új notebookja kapcsán, augusztus 18-tól pedig hivatalosan is megvásárolhatóak lesznek ezek az Apple-készülékekre erősen hasonlító laptopok.

A Realme abban bízik, hogy le tudják győzni a vetélytársakat a piacon, és a kinézetében a MacBook Airre hajazó Realme Bookokkal sikerül piaci részesedést kihasítaniuk maguknak az igencsak sűrű mezőnyben.

Soron kívül Németország szerint Oroszország nem tudja, és nem is fogja megnyerni a háborút

A GSM Arena hírportál riportjából megtudhattuk, hogy a Realme Book 2K felbontású kijelzőt kapott 3:2-es képaránnyal, míg a szívébe az Intel 11. generációs i5 processzorait szerelték.

A bekapcsológombra helyezett ujjlenyomat-olvasóval ellátott laptop többféle színárnyalatban lesz elérhető, melyek közül az ezüst és a világoskék a legfeltűnőbb.

Pontosan még nem tudjuk, Európában mikor kerülhet piacra a notebook, ám a kínai megjelenés már biztos – a Távol-Keleten augusztus 18-tól kezdődően előrendelhető a gyártó viszonteladóitól a készülék.

Az akkumulátor kapacitása sem ismert még, a Realme csupán azt erősítette meg eddig, hogy USB-C csatlakozó segítségével tölthetjük fel a laptopot, illetve azt, hogy megvilágított billentyűzettel látták el a kütyüt.