Clouds
21 Budapest
Dollár
355,74 Ft
Euró
387,18 Ft
Font
437,27 Ft
Bitcoin
27,390 $

M1-es tömegbaleset: azonnali beavatkozásra van szükség a sérült útburkolat miatt

Fotó: Összeroncsolódott gépjármûvek az M1-es autópályánál Herceghalomnál, ahol öt kamion és 37 autó ütközött össze, mindkét irányban lezárták az autópályát 2023. március 11-én. A balesetben érintett öt kamion és 37 személygépkocsi közül 19 jármû kiégett, és összesen 26 ember sérült meg. Közülük hatan életveszélyesen, heten pedig súlyosan sérültek. MTI/Lakatos Péter
Baleset

Takács Petra

Szerkesztő

Kiderült, hogy az M1-esen történt tömegbaleset helyszínén olyan mértékben sérült az útburkolat, hogy azonnali beavatkozásra van szükség.

Mint ismeretes, rengetegen sérültek meg az M1-esen történt tömegbalesetben, aminek kapcsán többek között Novák Katalin köztársasági elnök is üzent. Halálos áldozata is van a balesetnek, aminek körülményeit büntetőeljárás keretében vizsgálják.

Soron kívül A benzin beszerzési ára nem változik, a gázolajé viszont csökken péntektől

Lehetséges, hogy lesznek, akiket felelősségre fognak vonni a tömegbalesetben, aminek következtében több gyermek is súlyos sérüléseket szenvedett. Katasztrofális volt a helyzet a helyszínen, kisebb csoda, hogy nem haltak meg tömegével az emberek a kegyetlen becsapódásban.

Az MKIF Zrt. – Az ország útja közben azt írja, hogy a szombati baleset helyszínén olyan mértékben sérült a útburkolat, hogy azonnali beavatkozásra van szükség. A szakemberek már a helyszínen vannak, hogy felmarják a sérült burkolatot, majd leterítsék az új aszfaltot.

Az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán a 29-es kilométernél ezért forgalom és sebesség korlátozásra, valamint torlódásra lehet számítani.