Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
359,82 Ft
Euró
392,02 Ft
Font
466,76 Ft
Bitcoin
58,008 $

További Hírek

Felhívás: az M1-es tömegszerencsétlenség vizsgálatához kérnek segítséget

Rendkívül fontos felhívást tett közzé a rendőrség: az M1-es autópályán történt halálos tömegszerencsétlenség vizsgálatához kérnek segítséget a Pest vármegyei közlekedési vizsgálók.

Budapesti masszázsszalont üzemeltetett az M1-esen történt tömegkarambol áldozata

A Blikk információi szerint egy budapesti vállalkozó volt az a 44 éves férfi, aki életét vesztette az M1-esen történt szombati tömegbalesetben.

250 négyzetméteren kellett útburkolatot cserélni az M1-esen a tömegbaleset után

A Magyar Koncessziós Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. bejelentése szerint újra teljes szélességében járható az M1-es Hegyeshalom felé tartó szakasza a szombati tömegkarambol után.

A hazai biztosítási szakma legbonyolultabb ügye lehet az M1-es tömegszerencsétlenség

Nem túl biztató hírt kaptak az M1-esen történt tömegszerencsétlenség kárvallottjai: a CLB biztosítási alkusz szerint ugyanis akár hónapokig is eltarthat a kárrendezés.

M1-es tömegbaleset: azonnali beavatkozásra van szükség a sérült útburkolat miatt

Kiderült, hogy az M1-esen történt tömegbaleset helyszínén olyan mértékben sérült az útburkolat, hogy azonnali beavatkozásra van szükség.

M1-es tömegszerencsétlenség: csonttörés, medencesérülés, légmell

Nagyon sokan megsérültek az M1-esen történt tömegszerencsétlenség során: sokak csonttörést szenvedtek, volt, aki légmellet kapott.

M1-es tömegbaleset: megrázó belsőkamerás felvétel a becsapódás pillanatairól (18+)

Csak erős idegzetűek nézzék meg azt a bizonyos felvételt, ami a becsapódás pillanatáról készült, kisebb csoda, hogy sokan nem hunytak el azonnal a helyszínen.

M1-es tömegbaleset: egy 44 éves férfi az áldozat, büntetőeljárást indított a rendőrség

Újabb információk láttak napvilágot a szombaton történt tömegbalesetről, melynek áldozata is van, akin már nem lehetett segíteni.

M1-es tömegbaleset: újra zavartalan a forgalom a tragédia helyszínén

Ismét járható az út az M1-es autópálya érintett szakaszán, ahol szombaton tömegbaleset történt, és halálos áldozata is van az incidensnek.

Novák Katalin is megrendülve értesült a halálos M1-es tömegbalesetről

Novák Katalin köztársasági elnök is megrendülve értesült az M1-esen történt tömegszerencsétlenség híréről, melynek már halálos áldozata is van.