Kezdőlap

Friss hírek

Fontos hírek

Felkapott

Menü

ÉLŐ

Clouds
Budapest 21
Dollár
358,50 Ft
Euró
391,12 Ft
Font
465,69 Ft
Bitcoin
57,603 $

Még mindig nem találták meg az M1-esen történt tömegszerencsétlenség felelősét

Az eset még márciusban történt, ám a mai napig nem sikerült megtalálni a tömegszerencsétlenség felelősét.

...svg content...Fotó: MTI/Lakatos Péter
Baleset
Author image

Borbély Fanni

Szerkesztő

Ahogy arról korábban is beszámoltunk, márciusban egy hatalmas porviharban 42 jármű karambolozott az M1-es autópályán, egy ember pedig életét vesztette, felelőse azonban még 9 hónap után sincs a történteknek.

A hatóságok napokig takarították a baleset nyomait az autópályáról és egy jelentősebb szakaszt is helyre kellett állítani. Miközben a pályafenntartónál belső vizsgálat indult, a rendőrség pedig közúti baleset okozása miatt indított eljárást. Soron kívül Két vármegyére másodfokú riasztást adtak ki zivatar veszélye miatt

Az Index megkereste az ügyben az illetékes kapitányságot, melynek szóvivője, Szabóné Berki Bianka válaszában azt írta:

„A nyomozás jelenleg is folyik – egyelőre ismeretlen tettes ellen –, kollégáim továbbra is szakértők bevonásával vizsgálják a körülményeket.”

Nem sokkal a tömegszerencsétlenség után jelentette be a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság, hogy kifejezetten a balesettel kapcsolatban létrehozott egy e-mail címet, ahova várják a lakosság felvételeit. Úgy tudni, eddig 138 jelzés érkezett a rendőrséghez a tömegbalesettel összefüggésben, melyek között van fotó, videó, valamint információ is.

Magyar Péter visszatért Ukrajnából, már megy is az EFOTT-ra

Magyar Péter nem sokkal azután, hogy visszatért a háború sújtotta Ukrajnából, az EFOTT felé veszi az irányt.

Miért négyévente rendezik meg az olimpiát?

Az ókori görög hagyományoktól a modern kori megújulásig ívelő út magyarázza az olimpiai játékok négyévenkénti rendezésének gyakorlatát.